2777
2789
عنوان

بنظرتون فیلمم رفته تو گروه ؟؟🥶🥶

166 بازدید | 18 پست

رفتم تو گروه کلاسی دانشگاه جزوه ها رو دانلود کنم دسمت خورد قسمت فیلم برداری از این فیلم دایره ای ها تو وضعیت افتضاح تو خواب فیلم گرفته شدگوشیم هنگ کرد کاملا بعد نمیدونستم چیکار کنم فیلم رفت داشت لود میشد زدم رو ضربدر وسط پاک شد کامل لود نشد ممکنه رغته باشه و کسی دیده باشه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه. 

کنسل کردی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

نه نمیره

اگرم بره نهایتا ۱٠ ثانیه رفته پاک شده

خود خوری نداره که، آدم پیش میاد حواسش نباشه سوتی بده

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اره ممکنه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه نمیره اگرم بره نهایتا ۱٠ ثانیه رفته پاک شده خود خوری نداره که، آدم پیش میاد حواسش نباشه سوتی بد ...

اره ولی استرس گرفتم خیلی وضع بدی داشتم بعد بچه ها کلاسمونم ک منتظر سوژه

دوباره گروه رو چک کن اگه فیلم نبود نرفته اگه بود دلیت بزن برای همه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه دیگه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)