2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام علائمشو داری ولی بعد ۳ بار از قبل که اقدام کردی و شکست خوردی اوکی میشی ۱ وعده باید تلاش کنی ۱ ماه یا ۱ فصل مهر و بهمن خبر بارداریت بهت میرسه.به تغدیه ات برس

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلام علائمشو داری ولی بعد ۳ بار از قبل که اقدام کردی و شکست خوردی اوکی میشی ۱ وعده باید تلاش کنی ۱ م ...

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟مرسی ازمحبتت

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟مرسی ازمحبتت

تو موقیعتش قرار دادی بدبینیو دور کن اگر رو خودت کار کنی تو همین بهار.خوشبختی دست خودته عزیزم .ادم پر مسئولیت و خانواده داریه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تو موقیعتش قرار دادی بدبینیو دور کن اگر رو خودت کار کنی تو همین بهار.خوشبختی دست خودته عزیزم .ادم پر ...

عزیزم  چ جوری بدبینیمو دور کنم؟ دیگه چی حس میکنی عزیزم؟توخصوصی پیام دادم میشه لطفا چک کنی

سلام علائمشو داری ولی بعد ۳ بار از قبل که اقدام کردی و شکست خوردی اوکی میشی ۱ وعده باید تلاش کنی ۱ م ...

عزیزم میشه درباره منم بگی لطفا؟ این ماه باردار میشم؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
تو موقیعتش قرار دادی بدبینیو دور کن اگر رو خودت کار کنی تو همین بهار.خوشبختی دست خودته عزیزم .ادم پر ...

منم لطفا بگو❤️

حدودا چندسالشه؟ کسی تو زندگیشه؟

احتمالش هست ی حسی هرچند کوچیک بهم پیدا کنه؟

اصلا بنظرت اون منو به چه دیدی میبینه؟ مثلا بچم از نظرش یا....