2777
2789
عنوان

آینه شدن برای خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 86 پست
مرموز باشی بهتره ،سکوت کن و تک مضرابی جواب بده ،اونها میخوان شما در سطح خودشون بکشن پایین که گویا دا ...

با تیکه هاشون، طلبکاری هاشون و اظهار فضل کردناشون چیکار کنم. سکوت کنم تا یه هفته حرص میخورم

من توعقدم لعد مادرشوهرم میگه عروس فلانی رفت لباس غروس ساده اجاره کرد بک میلیون من اینونگاه میکنم😐لب ...

ببخشید برای بدتایپ کردنم چون امروز خودمم ازشون عصبیم اصلاتندتایپ میکنم😣💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توعقدم لعد مادرشوهرم میگه عروس فلانی رفت لباس غروس ساده اجاره کرد بک میلیون من اینونگاه میکنم😐لب ...

ما ۱۲ سال پیش که عروسی گرفتیم رفتیم آتلیه 

بعد عروسی پسر عمه شوهرم انا خونه عکس گرفتن چند تا بعد مادر شوهرم گفت مردم عروسشون جمع کنه گفته آتلیه نمیخوام عکس مهم نیس چرا بدن پول آتلیه داست به من تیکه مینداخت

۴ماه بعد عروسی اون پسر عمه زنش جدا شد گفتم مادر جان گلناز اصلا دلش نبود عروس بشه میدونست قرار جدا بشه مهم نبود عکس داشته باشه یا ن 🙂

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
فقط میتونی بگی رژیمم 😂 من تا این حد سوزوندن بلدم 😂😂😂😤

نه بابا...اینا تازه من چیزی نخورم خوشحال میشن.. همیشه از جلو من برمیدارن میذلرن جلو شوهرم‌ اما فرداشب برعکسه هرکاری میکنم تا بسوزن

نه بابا...اینا تازه من چیزی نخورم خوشحال میشن.. همیشه از جلو من برمیدارن میذلرن جلو شوهرم‌ اما فرداش ...

این حرفها رو بزنی شوهرت چیزی نگه بهت؟

فقط تو همینش موندم🤔

یکمش قابل درکه بگو تیکه بنداز با لبخند اما بقیش یکم سخته بخاطر همسرت اگه طرفدار تونیست

درکت میکنم

الانم زده زیر خونه خریدن میگه خودتون برین بخرین درصورتی ک میگفت میخرم

چنبار رفتیم خونشون شوهرم باهاشون کلی بحث کرد ک کمکم کنین حداقل ما عروسی نمیخایم

گفت پول عروسی ازخود پولی که مهمونامیدن درمیاد مانمیخاستیم خرجی کنیمو اینا

الان دنبال اینم یه جنگ راه بندازم بین خودمو شوهرم که بره بهشون فشار بیاره خونه بخرن برام

چرا از آدمای خوب و درست و حسابی الگو نمیگیری ببین خودت و تا سطح کیا پایین اوردی الان هم احساس شادی ...

تا الان از ادمای خوب الگو گرفتم که بیمار شدم و عصبی. اما اگه راه درست اینه همون بهتر که راه اشتباه برم شاید فرجی شد و آدم شدن و بفهمن رفتارشون اشتباهه

الانم زده زیر خونه خریدن میگه خودتون برین بخرین درصورتی ک میگفت میخرم چنبار رفتیم خونشون شوهرم باها ...

اگه مهرت زیاده با همسرت حرف بزن یه دعوا سوری راه بنداز بره بگه میگه خودت خونه نخری مهرم میخوام جدا بشم ببینین تاثیر داره سخته اما ببینین شدنیه

الانم زده زیر خونه خریدن میگه خودتون برین بخرین درصورتی ک میگفت میخرم چنبار رفتیم خونشون شوهرم باها ...

اگه از اول اینطور حرف زدین و قرارتون این بوده. به پدرت بگو بره صحبت کنه متطقی باشون