2777
2789

الان در چه حالین؟ کلاس چندمه بچتون ؟ پسرمن خیلی زود فراموش می‌کنه درس و دقت نمیکنه گاهی پیش خودم میگم شاید آی کیوش پایینه ولی نیست خیلی رو مهمه انقد فراموش میکنه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط عدم تمرکز داره یا هایپر اکتیو هم هست؟خواهر زاده من هر دو رو داره

هایپر اکتیو منظورت پر جنب و جوش و پر انرژی بودنشه؟ اگر آره که هردو رو داره سرش تو گوشی هست یا انیمیشن میبینن ۸ سالشه ولی زیاد راه می‌ره تو خونه و با داداشش گل و گیج همن

هایپر اکتیو منظورت پر جنب و جوش و پر انرژی بودنشه؟ اگر آره که هردو رو داره سرش تو گوشی هست یا انیمیش ...

خوار زاده منم همینجوره.درسش چطوره ؟قرص بهش نیدی .خواهر من بهش ریسپریدون خارجی و ریتاین خارجی داد که متاسفانه نساخت بهش .مدرسه غیرانتفاعی نوشتش که زیاد بهش سخت نگیرن و درسش هم متوسطه

خوار زاده منم همینجوره.درسش چطوره ؟قرص بهش نیدی .خواهر من بهش ریسپریدون خارجی و ریتاین خارجی داد که ...

امسال خودم  و کشتم شد خیلی خوب، ولی تمرین نکنم باهاش یادش می‌ره زود، منم رسپیدون و ریتالین دادم البته الان ایرانی هست اولش اذیت شد ولی کم کم عادت کرد

امسال خودم  و کشتم شد خیلی خوب، ولی تمرین نکنم باهاش یادش می‌ره زود، منم رسپیدون و ریتالی ...

خدا رو شکر بهش ساخته ولی خواهر زاده من بدتر میشد .ریسپریدون که اصلا تاثیر نکرد .ریتالین هم یه ذره تمرکز رو بالا می برد ولی چه فایده که حالشو بد میکرد بدخلاقی و گریه می کد دیگه بهش نداد .حالا هم می گذرونیم ببینیم خدا چه بخواد.

خدا رو شکر بهش ساخته ولی خواهر زاده من بدتر میشد .ریسپریدون که اصلا تاثیر نکرد .ریتالین هم یه ذره تم ...

ولی اولش خیلی اذیت میشد، دل درد، سردرد،استرس داشت،  دوز ریتالین رو کم و زیاد میکردیم به دستور دکتر تا عادت کرد اوایل رسپیدون نمی‌دادم فیلم میدید بچه هه مادرش جدا شده بود کلی گریه می کرد فکرای بیخود می کرد و... ناچار بودم بغلش کنم و آرومش کنم کلا استرس زیاد می گرفت ولی الان رسپیدون رو میدم خیلی بهتره مکمل هم ان، پسر من ۸ سالشه از ۷ سالگی میدم بهش، منم می خواستم بفرستمش غیر انتفاعی مشاور گفت با اخلاق پسرم نفرستمش بهتره، الان درس خواهرزادتون چطوره؟ یاد می گیره یا فراموش می‌کنه زود؟