2777
2789

ببخشید خانما من دوسال و نیم ایو دی گذاشتم.کلا من پریودای منظمی تمام عمرم نداشتم.هیچوقتم لکه بینی نبودم.مگر پریودم ی وقت بشد شبیه لکه بینی.الان دوماه بیدلیل لکه بینی شدم.ازمایش و سونو و معاینه همه چیز اوکی بود مشکلی نبود دکتر گفت حتما هورمونت بهم ریخته دوفاستون نوشت.

من شنیدم گفت همین الان شروع کن چون روز اول بود ک پریود میشدم رفتم.شروع کردم دوفاستون خوردن.بعد ک پاک شدم دو سه بعد دوباره پریود شدم و تماس گرفتم ک چرا من اینطوری شدم گفت اشتباه کردی باید ۱۵ پریودی میخوردی.حالا قرص جلوگیری بخور قطع بشه.من شروع کردم قرص جلوگیری خوردن.الان ۱۲ یا۱۳روز گذشته.هر چند روز ی باز لکه بینی میشم و معلومه از بین نرفته لکه بینی.حالا نمیدونم قرص میخورم چرا قطع نمیشه!؟تاحالا تجربه نداشتم اینطوری بشه.کسی اطلاع داره راهنمایی کنه مشکل از چیه!؟اخه ایودی هم برای دوسال و نیمه تا حالا اینطوری نبودم.پس چرا بند نمیاد.موقع نزدیکی دستمال خونی میشه.😑کسی راهکار داره؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخرین بار کی پاپ اسمیر دادی و چندسالته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم ،منم شش ماه آیو دی گذاشتم و اصلا بهم نیفتاد ،همش خون ریزی و لکه بینی داشتم .

آخرش خسته شدم رفتم در آوردم و راحت شدم .

ولی خب  باید روش جلوگیری را عوض کنی تا باردار نشی

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه پیش هورمونم بهم ریخت ازمایش و سونوها مشکل خاصی نبود ولی احتمال تنبلی تخمدان بود. فقط دکتر برای اینکه خونریزیم قطع بشه بهم قرص ترانگزامید اسید ۲۵۰ نوشت با قرص آهن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم ،منم شش ماه آیو دی گذاشتم و اصلا بهم نیفتاد ،همش خون ریزی و لکه بینی داشتم . آخرش خسته شدم رف ...

اصلا نمیتونم جلوگیری طبیعی حساب کنم.حالا دوسال و نیم گذاشتم .دوسال هیچی نبود.الان اینطوری شدم.فک نکنم برای ای یودی باشه.نمیدونم واله.حالا دوتا جلوگیری دارم شوهرم هنوز میترسه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

۳۷سالمه.پاپ اسمیر شاید سه سال پیش

وقتش شده دیگه گلم یه  پاپ اسمیرم بده برا چکاپ خیالت راحت باشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من ماه پیش هورمونم بهم ریخت ازمایش و سونوها مشکل خاصی نبود ولی احتمال تنبلی تخمدان بود. فقط دکتر برا ...

اخه اهنم خوب بود.گفت شاید چون تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک قبلا بودی دلیلش اینه.اخه چرا قبلا اینطوری نبودم الان شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه اهنم خوب بود.گفت شاید چون تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک قبلا بودی دلیلش اینه.اخه چرا قبلا اینطوری ن ...

من که هرسال بهار یه دور اینطور میشم برام عادی شده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وقتش شده دیگه گلم یه  پاپ اسمیرم بده برا چکاپ خیالت راحت باشه

نمیدونم واله.دکترم ک چیزی نگفت.ازمایش و سونو هم خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممکنه به قرص جلوگیری واکنش نشون داده بدنت و به لکه بینی انداخته ت قرص دیگه بگیر 

۱۲روز ازش خوردم میترسم ولش کنم دوباره سریع پریود شم خسته شدم همش پریود یا لکه بینی.نمیدونم چم شده.نکنه خطرناک باشه.تهش ای یو دی باشه درمیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من که هرسال بهار یه دور اینطور میشم برام عادی شده

اخه برای من بعد ۳۷سال سن و دو سه بچه اینطوری نبودم.کلا من سابقه داشتم پریود نشم یا کم یشم ولی ن اینطوری ک لکه بینی ادامه دار داشته باشم حتی با قرص جلوگیری هم بند نیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخه برای من بعد ۳۷سال سن و دو سه بچه اینطوری نبودم.کلا من سابقه داشتم پریود نشم یا کم یشم ولی ن اینط ...

اخه قرص جلوگیری که برای بنداوردن خونریزی نیست

مصرف اشتباهش خودش ریتم بدن رو بهم میزنه.

اگه خیلی ازارتون میده همون قرصی که نوشتم و برای قطع خونریزیه با مشورت دکتر مصرف کنین

نمیدونم واله.دکترم ک چیزی نگفت.ازمایش و سونو هم خوب بود

ان شاالله چیزی نیست