2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه میاین سوال مهمی دارم

83 بازدید | 13 پست

این کاریابی هایی ک تو کشورای دیگه کار پیدا میکنن و حقوقای خیلی زیادی میگن بابت میدن،بنظرتون راسته؟کاریابیش توی تلگرام هست و گویا خود شخص عراق هست ،مثلا میگه نیرو واسه فلان کار تو آلمان ماهیانه سیصد ملیون خرد و خوراک و جای خواب هم با خودشون هست.کلاهبرداریه درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لزوما . چون ارزش پولشون بالاس فک میکنی زیاده . وگرنه برا اونجا کمم هس. مثلا شرکت شوهرم چند تا کار بهشون پیشنهاد داده بود . وقتی حقوق شوهرم ۱۰ تومن بود اونجا ۹۰ تومن میدادن مثلا . نرفت . 

قطعا کلاهبرداری هست شک نکن

من هرچی میگم داداشم و شوهرم باورشون نمیشه میگم بابا شاید داعش باشن اصلا مگه میشه ی همچین چیزی اینجوری بود ک همه میرفتن اونجا کار

نه لزوما . چون ارزش پولشون بالاس فک میکنی زیاده . وگرنه برا اونجا کمم هس. علاقه شرکت شوهرم چند تا کا ...

دقیقا همین،اما میگه ن وقتی خرج خورد و خوراک و جای خواب میدن دیگه کل پول میمونه

چجوری میشه از صحت و سقم این کانال سرداورد؟پلیس فتا زنگ زدم اصلا فایده نداشت

من هرچی میگم داداشم و شوهرم باورشون نمیشه میگم بابا شاید داعش باشن اصلا مگه میشه ی همچین چیزی اینجور ...

نه عزیزم آخه اصلا با عقل جور نمیاد چنین چیزی 

بله واقعا حرفتون درست هست اگر اینطور بود خیلی ها اقدام میکردن

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
من هرچی میگم داداشم و شوهرم باورشون نمیشه میگم بابا شاید داعش باشن اصلا مگه میشه ی همچین چیزی اینجور ...

نمیخوام دفاعی کنم . همه جورش هست . کلاه برداری هم زیاده . اما خب همین که مملکت غریبه هر کسی نمیره . مهارت هم همه ندارن خب . 

دقیقا همین،اما میگه ن وقتی خرج خورد و خوراک و جای خواب میدن دیگه کل پول میمونه چجوری میشه از صحت و ...

نمی دونم والا باید خوب تحقیق کنی . من مثلا کار شوهرم نیروگاهی بود . کار عراق هم همون بود فقط توی عراق . 

نمی دونم والا باید خوب تحقیق کنی . من مثلا کار شوهرم نیروگاهی بود . کار عراق هم همون بود فقط توی عرا ...

این مسئول کانال ی آقای جوان ک انگار کرد عراق هست و اونجا دفتر کاریابی داره و میگه هر چند وقت میاد ایران و دفتر داره و میاد کارای متقاضی های کار رو راست و ریست میکنه ،