2777
2789

دکتر گفت زخم معده داری  نمونه هم گرفتن که هنوز جوابش نیومده ...خیلی استرس گرفتم ک چرا نمونه گرفتن ...از طرفی ۱۳ تا دارو میخورم بهتر شدم اما امروز باز خیلی درد دارم ...خیلی نگرانم ...دخترام از درد من گریه می کنند طفلکا ...کسی بوده یعنی زخم معدش خوب شده باشه ؟ نمونه هم گرفته باشن ازش ؟ دارم با درد تایپ می کنم

مشکلی نیست معمولا نمونه برمیدارن .

منم آندوسکوپی انجام دادم .

بله خوب شدم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شاید استرس داری ازون درد داری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نیست معمولا نمونه برمیدارن . منم آندوسکوپی انجام دادم . بله خوب شدم

جدی میگین؟؟ مشکل شما چی بود گلم ؟ چقدر طول کشید خوی بشین؟ درد خیلی عاجزم کرده

اره طبیعیه جدیدا هرکی رو‌دیدم ازش نمونه گرفتن واسه زخم معدو این چیزا و‌میکروب معده  اصلا مهم ...

خدا کنه ...انشالا برا م چیز مهمی نباشه و زود از درد کشیدن نجات پیدا کنم

من زخم اثنی عشر دارم  و روده و مری دارم سال 92 مبتلا شدم  کلی دارو خودم  هم گیاهی ...

میشه علایم بگی و کجا درد یا سوزش داشتی؟من قسمت زیر دنده چپ می‌دونم ربط به گوارش هم داره چون با غذا واکنش میده سردی بهم نمی سازه و تو زمستون بیشتر درد دارم تو تابستون بهترم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚