2777
2789
عنوان

۲۴ سالم شد ولی هیچی بلد نیستم

219 بازدید | 15 پست

هیییچ حرفه ای بلد نیستم

میخوام دکوراسیون داخلی یاد بگیرم ولی هی با خودم میگم چرا از چند سال پیش شروع نکردی یاد بگیری که الان دانشگاهت تموم میشه بری سرکار

تا من یاد بگیرم تا برم تو بازار کار... 😭😭

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال الان شروع کنی بهتره تا ۵ سال بعد غصه بخوری ک چرا الان شروع نکردی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دقیقا مشکل همه همینه. واسه اینکه خیال خودشون رو راحت کنن میگن دیگه دیر شده فایده نداره 

نه فایده که داره قطعا از هیچ کاری نکردن بهتره

ولی فکر این زمان از دست رفته ولم نمیکنه

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
نه فایده که داره قطعا از هیچ کاری نکردن بهتره ولی فکر این زمان از دست رفته ولم نمیکنه

شما که دخترید دیگه. ما رفتیم پی درس تا وقتی درس و سربازی تموم شد برگشتیم شد ۲۶سالمون و رسیدیم سر خونه اول و صفر صفر.این حرفا رو بریزید دور اگه دنبال هدفی هستید باید به خودتون نظم بدید و پشتکار داشته باشید و قطعا هم یه سری چیزا رو از دست خواهید داد تو این مسیر

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.