2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ؛ امسال بومی شهرستانی هست 

باید اول بری قسمت استان خودتون و بعد هم رشته‌ی‌ای که کنکور دادی ریاضی یا تجربی یا انسانی همه‌ی اینا بالا توی عنوان ذکر شده.

بعد تمام کد رشته.هایی که مربوط به شهرستان شما هست رو انتخاب کن روبروی هر کد رشته نوشته شده الویت با چه شهرستانی هست اینا رو بنویس یه گوشه 

بعد کد رشته ها رو الویت بندی کن 

بر اساس رشته‌ای که دوست داری بخونی مثلا دبیری یا معلمی ابتدایی و یا دانشگاهی که میخوای بخونی و محل خدمت!

اول دبیری هایی رو که محل خدمت شهرستان خودت هست رو انتخاب کن بعد آموزش ابتدایی که محل خدمت شهرستان خودت هست انتخاب کن بعد هم دبیری و معلمی شهرهای اطراف 

محل خدمت خیلی مهمه حداقل تا ۸ سال باید اونجا باشی و نمیتونی انتقالی بگیری 

در نهایت برو تو سایت سنجش واردشون کن

ببین عزیزم ؛ امسال بومی شهرستانی هست  باید اول بری قسمت استان خودتون و بعد هم رشته‌ی‌ای که کنک ...

امسال احتمال قبولی خیلی بالاست

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

ببین عزیزم ؛ امسال بومی شهرستانی هست  باید اول بری قسمت استان خودتون و بعد هم رشته‌ی‌ای که کنک ...

چطور تو سابت سنجش وارد کنم کد هارو

سایت سنجش که همش اخباره

توروخدا مراحلشو بگو

پیدا نمیکنم

چطور تو سابت سنجش وارد کنم کد هارو سایت سنجش که همش اخباره توروخدا مراحلشو بگو پیدا نمیکنم

باید بری تو my sanjesh تو قسمت کاربری که رمز ورود و نام کاربری میخواد 

مثل مراحل ثبت نام سنجش 

عزیزم یعنی رشته هایی که شهرستان منو زیرش ننوشته نمیتونم انتخاب کنم؟ اخه خیلی محدوده

مثلا برای اموزش ریاضی برای من فقط ی دانشگاه تو شمال زده

خب شمال تا شهر من 5 ساعت راهه من میخواستم اموزش ریاضی برم ولی تو تهران پارسال خیلیا از اینجا تهران قبول شده بودن

عزیزم یعنی رشته هایی که شهرستان منو زیرش ننوشته نمیتونم انتخاب کنم؟ اخه خیلی محدوده مثلا برای اموزش ...

پارسال فرق میکرد امسال بومی شهرستانی هست

شما نمیتونی تمام کد رشته‌های استان رو انتخاب کنی باید اون هایی انتخاب بشه که اسم شهرستان شما ذکر شده 

بدی فرهنگیان اینه بعضی شهرها پذیرش بالا بعضی شهرها پذیرش کم یا اصلا نیرو نمی‌خواند.

پارسال فرق میکرد امسال بومی شهرستانی هست شما نمیتونی تمام کد رشته‌های استان رو انتخاب کنی باید اون ...

ببینید من یکی از شهرستانای تهرانم

که هیچ دانشگاهی تو تهران برام لحاظ نشده

یا باید برم ورامین یا شمال 

الان اگه ی دانشگاه تو تهران هم انتخاب کنم اصلا ممکن نیس قبول بشم؟ اخه الان امتحان کردم میتونم کدشو وارد کنم