باید بفهمیم ما کجای کاریم اون خانمشه و الویتش تو زندگی طرف بیشتره و بایدم بیشتر باشه ما حق نداریم باعث ناراحتی خانمش بشیم حالا چ غریبه باشیم چ دوست چ فامیل چ جای خواهر
ی خانمی ک نمیشناسمش، البته من نامزدیم بهم خورد...فقط نمیدونم چه رفتاری بود ک اون خانم کرد
اگه اقا میبینه شما خوشت نمیاد و شک میکنی یا ب هر دلیلی ناراحت میشی و رابطشو قطع نمیکنه با دختره حالا هر نوع رابطه ای باشه دوست ساده یا هرچی و میبینین رضایت و راختی خاظچطرتون براش الویت نیست بهترین مار بهم خوردن نامزدیه خوشخال باشین و مطمعن باشین از تصمیمتون
لازم نیس کار کنی اصا نباید جواب اینارو بدی اینا چون تو زندگی مشترکشون انقد رابطه شون خوب نبوده که اعتمادی بینشون باشه میان از تون میپرسون اخرشم دعوا ناراحتی برات به وجود میارن
نه نامزدم ک انکار کرد و من تهدید کردم ک ب خانواده دختر میگم گف مهم نیس برو بگو ب من چه....فقط کاری ک اون خانم کرد خیلی عجیب بود برام من خیلی محترمانه صحبت کردم باهاش، خیلی اروم...خیلی عذرخواهی کردم شرایطمو براش توضیح دادم اگر من بودم ب جاش سریع آنفالو میکردم
نه نامزدم ک انکار کرد و من تهدید کردم ک ب خانواده دختر میگم گف مهم نیس برو بگو ب من چه....فقط کاری ک ...
عزیزم اگر واقعا با نامزدتون بودن قطعا تو اونقدر پر بود که انفالو نکنه اگرم نبود بازن دلیل نداشت انفالو کنه در کل واقعا اینجور پیام ها بی معنیه طرف چی میخواد بگه