2777
2789
عنوان

هزینه ی بیمارستان خاتم الانبیاء

740 بازدید | 1 پست

دکتر مم بیمارستان خاتم هستش به من گفت هر زمانی مشکل پیش اومد بیا اونجا ، هفته ۳۵ هم هستم. منم با درد رفتم خاتم ، قبل از اینکه نوار قلبی بگیرن گفتند که اینجا کلا آزاده اگر بخوای بستری بشی باید ۱۰۰ میلون تا ۲۰۰ میلیون واریز کنی بعدا.، اون هم بابت ان آی سی یو مگرنه رضایت بده برو دولتی😐 به همین راحتی .. منم بلند شدم اومدم میلاد . با اینکه دوست داشتم خصوصی زایمان کنم اما هر چی فکرکردم دیدم اصلا با عقلم جور در نمیاد بخوام فقط به ان آی سی یو ۲۰۰ میلیون بدم بعد هزینه بیمارستان  هم جدا🤧 بنظر شما بیمارستان میلاد خوبه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
3
0
0%

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

میلاد بیمارستان خوبیه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.