2777
2789

دوساله از پیشمون رفته مهمون خدا شده

خیلی مهربون و ناز بود

هرجا پیرزنی میبینم یادش میافتم دلم واسش یه ذره میشه و ناخودآگاه اشکم میاد😭😭😭

میشه واسش یه فاتحه یا صلوات بفرستی دلمو شاد کنی قشنگم؟🥲🖤

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی قشنگم؟🥲❤️

خدا رحمتشون کنه براشون صلوات فرستادم.شماهم برای شادی روحه بابام صلوات بفرستین یه ساله که ندارمش امروز عجیب دلتنگشم😔

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاا..همنشین حضرت زهرا سلام الله علیه باشن روحشون در آرامش 🖤 منم عاشق مادربزرگم بودم هفت ساله ازپیشمون رفته و هرموقع یادش میوفتم اشکم میریزه وااای خیری از دنیا ندید😔

چه خوب که یاد نیک از ادم بمونه مادر بزرگ من انقدرررر تا دم مرگ دهنمو سرویس کرد بعد مرگش اصلا دلتنگش ...

عزیزم🖤

مادرجون من خیلییی خوب زود خیلییی

اینقد واسه همه مادری میکرد همه عاشقش بودن و روز تدفینش همه کوچیک و بزرگ غریبه و آشنا زار میزدن

خیلی ماه بود

و خیلیم چهرش کیوت و دوستداشتنی بود

عزیزم🖤 مادرجون من خیلییی خوب زود خیلییی اینقد واسه همه مادری میکرد همه عاشقش بودن و روز تدفینش هم ...

چ خوب برعکس مادر بزرگ من

خدا رحمت کنه مادر بزرگتونو

هی هوا بدتر شد... مسیرا تاریکن... 
چه خوب که یاد نیک از ادم بمونه مادر بزرگ من انقدرررر تا دم مرگ دهن مادرمو سرویس کرد بعد مرگش اصلا د ...

یعنی مادرجونم یجوری مهربون بود

که شوهرم اینقد که واسه مادرجون من ناراحت شده بود و گریه کرد نصفشو واسه مادربزرگ‌خودش نکرد با اینکه اون بنده خدا هم خیلی مهربون بود

چه خوب که یاد نیک از ادم بمونه مادر بزرگ من انقدرررر تا دم مرگ دهن مادرمو سرویس کرد بعد مرگش اصلا د ...

یاد مامان بزرگ خودم افتادم انقدرررررر گند اخلاقه که حد نداره،همه رو فوش میده از پسرا بگیر تا دخترا حتی نوه هاشو،انقد دلش سنگه که حدنداره،آرزو دارم زود بمیره😕

خدا رحمتشون کنه براشون صلوات فرستادم.شماهم برای شادی روحه بابام صلوات بفرستین یه ساله که ندارمش امرو ...

الهی بگردمت عزیزدلم

به نظرم واسه کسی که عزیزشو از دست داده هر موقع تسلیت بگی دیر نیست

تسلیت میگم عزیزم خدا رحمتشون کنه واسشون صلوات فرستادم و فاتحه خوندم💔

منم خیلی وقته پدرمو از دست دادم یعنی میشه گفت هیچوقت پدرمو ندیدم🥲🖤

الهی بگردمت عزیزدلم به نظرم واسه کسی که عزیزشو از دست داده هر موقع تسلیت بگی دیر نیست تسلیت میگم ع ...

ممنونم.خدا مادر بزرگ و پدر شمارو هم رحمت کنین روحشون قرین آرامش🖤

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
وای عینه همیم که..منم مادربزرگم نزدیکه دوساله فوت شده...خیلی دلم براش تنگ شده....خدارحمتشون کنه‌‌‌.

ای جانم خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم گلم

براشون صلوات فرستادم و فاتحه خوندم🖤

خیلی سخته نبودشون

من خیلی دلتنگش میشم😭

یاد مامان بزرگ خودم افتادم انقدرررررر گند اخلاقه که حد نداره،همه رو فوش میده از پسرا بگیر تا دخترا ح ...

شاید باورت نشه ولی من یه قطره اشک هم نتونستم بریزم براش

هی هوا بدتر شد... مسیرا تاریکن... 
خدا رحمتش کنه،روحش شاد،مامانبزرگ منم سال ۹۷فوت کرده🥲😭روز تولدش،شب ضربت خوردن امام علی،ماه رمضون فو ...

عزیزدلم خدارحمتشون کنه چه شب خوبی از دنیا رفتن خوشا به سعادتشون مشخصه که خیلی خوب بودن

براشون فاتحه خوندم و صلوات فرستادم🖤