خدا رحمتشون کنه براشون صلوات فرستادم.شماهم برای شادی روحه بابام صلوات بفرستین یه ساله که ندارمش امروز عجیب دلتنگشم😔
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاا..همنشین حضرت زهرا سلام الله علیه باشن روحشون در آرامش 🖤 منم عاشق مادربزرگم بودم هفت ساله ازپیشمون رفته و هرموقع یادش میوفتم اشکم میریزه وااای خیری از دنیا ندید😔
چه خوب که یاد نیک از ادم بمونه مادر بزرگ من انقدرررر تا دم مرگ دهن مادرمو سرویس کرد بعد مرگش اصلا د ...
یاد مامان بزرگ خودم افتادم انقدرررررر گند اخلاقه که حد نداره،همه رو فوش میده از پسرا بگیر تا دخترا حتی نوه هاشو،انقد دلش سنگه که حدنداره،آرزو دارم زود بمیره😕
الهی بگردمت عزیزدلم به نظرم واسه کسی که عزیزشو از دست داده هر موقع تسلیت بگی دیر نیست تسلیت میگم ع ...
ممنونم.خدا مادر بزرگ و پدر شمارو هم رحمت کنین روحشون قرین آرامش🖤
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.