2777
2789

سلام به همه ی دوستای خوب و مهربون و عزیزم

خدا رو شکر حالم بهتره و از همه ی دوستانی که تو پی وی یا تاپیک ها احوالم رو جویا شدن ممنونم 

داشتم تو اینترنت تو لباسای تابستونی میگشتم دیدیم این شلوار مشکی گشاد های ابر و بادی به خاطر وضعیت الانم که عمل تطبیق جنسیت انجام دادم هم گشاده نمیچسبه بهم هم تابستونه خنکه 

میخواستم ببینم فقط با چادر جور در میاد این شلوارا؟ بعدشم چه کفش و جوراب میوشن باهاش معمولا ؟ خودم چند تا شلوار مازراتی مشکی راسته دارما برای زیر چادر ولی الان اذیت میشم به خاطر جای بخیه هایی که دارم تصمیم گرفتم ازین شلوارا بگیرم اگه خوب باشه نظراتتون رو بگید ببینیم خوبه یا نه اگه خوبه با چه لباسایی ست میشه معمولا 

خیلی رسمی نیستن

ولی برای گرما خوبه

شومیز کوتاه یا بلوز کوتاه باید باهاش بپوشی 

بلند بپوشی خیلی شلخته نشون میده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خیلی رسمی نیستن ولی برای گرما خوبه شومیز کوتاه یا بلوز کوتاه باید باهاش بپوشی  بلند بپوشی خی ...

ممنونم ازت عزیزم آخه من چادری هستم و با چادر که باید مانتو پوشید زیرش نمیشه که بدون مانتو آخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت عزیزم آخه من چادری هستم و با چادر که باید مانتو پوشید زیرش نمیشه که بدون مانتو آخه 

عزیزم مانتو شلوار ابرو بادی گشاد و چادر خیلی شلوغ و شلخه و نامرتبه

من خودم چادریم زیر چادر اکثرا شومیز یا مانتو خیلی کوتاه میپوشم مخصوصا با شلوار های گشاد

عزیزم مانتو شلوار ابرو بادی گشاد و چادر خیلی شلوغ و شلخه و نامرتبه من خودم چادریم زیر چادر اکثرا شو ...

کفش و جوراب چی میپوشن باهاش ؟ من یکم سخت گیرم رو حجابم میترسم چادر بره کنار بد شه

کفش و جوراب چی میپوشن باهاش ؟ من یکم سخت گیرم رو حجابم میترسم چادر بره کنار بد شه

شما تازه کاری😂

چادر من کنار نمیره

بره هم شلوار گشاده مشکلی نیست

کفش و حوارب خانمانه اسپرت اصلا نه.

شما تازه کاری😂 چادر من کنار نمیره بره هم شلوار گشاده مشکلی نیست کفش و حوارب خانمانه اسپرت اصلا ن ...

بله من خیلی تجربه ندارم و حرفه ای نیستم

کفش زنونه پاشنه کوتاه مشکی با جوراب شیشه ای مشکی خوبه باهاش ؟

خنکه برا تابستون این شلوارا نه ؟

بله من خیلی تجربه ندارم و حرفه ای نیستم کفش زنونه پاشنه کوتاه مشکی با جوراب شیشه ای مشکی خوبه باهاش ...

اره خوبه

خنکیشونم به جنسش بستگی داره بعضی هاشون پلاستیکش زیاده خنک نیست در کل خوبن

سلام مهدیه

خوشحالم که بهتری.

جلوی چادرت رو دکمه بزن،راحت ،

با شلوار گشاد هم معمولا کتونی قشنگ میشه ،

من خودم چادری ام جلوی چادرم تا پایین دکمه دوختم راحت زیر چادر لباس راحت میپوشم

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

سلام عزیزم 

امروز از اول تا این تاپیک اخرت و خوندم 

دلم نیومد چیزی نگم، 

همراه با تاپیکت که برای اولین بار میخواستی بری مهمونی منم استرس گرفتم با حرف زن عموت گریم گرفت و...ولی تو از همشون گذشتی و حالا به خود واقعیت رسیدی 🤩

وقتی اون تاپیکت که بعد از عمل تطبیقت بودو خوندم از ذوق اشک تو چشام جمع شد 🥹✨🌈

خواهری خیلی بهت افتخار میکنم خیلی خیلی اینو از ته دلم میگم،❤ خیلی خوشحالم که تاپیک یه دختر خیلی قوی چه از نظر روحی چه از نظر جسمی رو خوندم «جسمت باید قوی باشه تا بتونه از پس عمل بر بیاد دیگ» 

امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشی خانومی 🥺🤍

مرسی که تا اخرش طاقت اوردی مهدیه جون💓

خوب دیدن شرط انسان بودن است...  عیب را در این و ان پیدا مکن🌱🌈
سلام مهدیه خوشحالم که بهتری. جلوی چادرت رو دکمه بزن،راحت ، با شلوار گشاد هم معمولا کتونی قش ...

سلام عزیزم ممنونم از پیشنهادت قشنگ و راحت هست اینجوری و اسپورت میشه ولی من سلیقم خیلی بیشتر روی لباس های سنگین و زنونه هست 

سلام عزیزم  امروز از اول تا این تاپیک اخرت و خوندم  دلم نیومد چیزی نگم،  همراه با ...

سلام دوست خوبم ممنونم که وقت گذاشتی و بهم انرژِی دادی من دلم گرمه به دوستای خوبی مثل شما