2777
2789

دلم خونه هشت ماه تو هر شرایطی بدون پشتیبان درس خوندم ولی امتحان دومم رو به امید نمره ۱۸ اومدم ۱۱ شدم همه میگن سخت بود ولی من خیلی خونده بودم رسمن با این نمره نمیشه چیزی اورد برا همین دنبال شغل میگردم 

نمیدونم چه شغلی بردارم که اینده دار باشه خودم طراحی لباس رو همیشه دوست داشتم ولی میگن گناهه و نمیخوام الکی گناه کنم اریشگری هم حس میکنم چندشه همش باید دست بزنی به پوست بقیه

از طرفی به فکر مهاجرت هم هستم قرار بود بعد دانشکاه مهاجرت کنم که گویا امروز پر کشید رویا شد رفت 

بابت اینکه هیچ وقت نتونستم رشته خوبی قبول بسم و به خودم افتخار کنم میدونم که همیشه عذاب وحدان قرار پیشم باشه برای همین باید یه مسیر دیگه رو برم که از درد حسرتم کم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره اوردن که اینطور نیست 

من کنکوری نیستم بچه مدرسه ای ندارم 

اما میلینم که سوالات نهایی شده . کسی که  معلم و دبیر خصوصی داره کلی امکانات برای درس خوندن داره .‌  سوالات امتحانیش با بچه هایی که روستایی ان یا شهرهای دورافتاده 

که معلمهای درست حسابی ندارن   پولی هم ندارن بدن خصوصی . یکیه .‌  

و این ناعدالتیه . 

دیگه معلمها رو میشناسم در چه حدن . هیچی بلد نیستن اموزش بدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گیمر شو ✨🪁

استریمر و گیمر شدن مگه الکیه؟ بعدشم وقتی خانواده پشتیبانی نکنن شدنی نیس سیستم و دستگاه خوب نیازه که زیر 50 میلیون پیدا نمیشه اینترنت خوب هم نیازه که باز از بسش برنمیاد. اسمش گیمره انگار راحته ولی نیست.

باید بره دنبال خیاطی یا کار هنری چاره ای جز این نداره

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼