2777
2789

سلام دوستان دختر خاله ام پاش شکسته عمل جراحی می‌خواد گفتن عملش هم طولانیه ناخن هاش کاشته موقع عمل مشکلی پیش میاد؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

@لاوین_هستم  

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون 

فدات

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

@لاوین_هستم    

مرسی گلم

معمولا ناخن پا مشکلی نیس

ناخن دست نباید کاشت باشه (اونم برای بیهوشیه)

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مرسی گلم معمولا ناخن پا مشکلی نیس ناخن دست نباید کاشت باشه (اونم برای بیهوشیه)

براچی نباید کاشت باشه ناخن دست

براچی نباید کاشت باشه ناخن دست

دستگاه پالس اوکسیمتر میزان اکسیژن خون رو نشان میده باید به انگشت متصل بشه

ولی اگه کاشت ناخن داشته باشی و یا  لاک زده باشی ضخامت ناخن زیاده باعث ایجاد مزاحمت در کار پالس‌اوکسی‌متر میشه و اختلال ایجاد میکنه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دستگاه پالس اوکسیمتر میزان اکسیژن خون رو نشان میده باید به انگشت متصل بشه  ولی اگه کاشت ناخن د ...

چه جالببببب

مرسی گلم معمولا ناخن پا مشکلی نیس ناخن دست نباید کاشت باشه (اونم برای بیهوشیه)

سلام عزیزم 

ناخن دستش کاشته میشه یکی دوتا از انگشت ها ریمو کنه تو خونه ؟ بقیه اش کاشت باشه؟ 

اخه امروز می‌خواد جراحی شه وقت نداره بره ناخن کارش ریمو کنه 

چه جالببببب

ارررره

یهو میبینی آدم حین عمل تنفسش کم میشه و با کبود شدن ناخناش ما متوجه میشیم وضعیت حساسه

دستگاه پالس اوکسیمتر میزان اکسیژن خون رو نشان میده باید به انگشت متصل بشه  ولی اگه کاشت ناخن د ...

عزیزم اگه فقط انگشت اشاره رو تو خونه ریمو کنه بقیه اش کاشت باشه مشکل ایجاد میشه ؟ اخه امروز بستری میشه اصلا وقت نداره بره پیش ناخن کارش 

سلام عزیزم  ناخن دستش کاشته میشه یکی دوتا از انگشت ها ریمو کنه تو خونه ؟ بقیه اش کاشت باشه؟&nb ...

نآخن دست نباید کاشت باشه گلم 

انگشت بغل شصت و شصتش رو لااقل ریمو کنید(هر دو دست)

ارررره یهو میبینی آدم حین عمل تنفسش کم میشه و با کبود شدن ناخناش ما متوجه میشیم وضعیت حساسه

😍👍میگم روزانه با هفتگی چقدر مریضای با مشکلاتی مثل تصادف. بیمارستانن

نآخن دست نباید کاشت باشه گلم  انگشت بغل شصت و شصتش رو لااقل ریمو کنید(هر دو دست)

اخه قشنگم یهو اورژانسی قراره عمل شه نمیدونسته ک 

امروز هم باید بستری شه اصلا وقت نمیشه بره پیش ناخن کار 

پس انگشت شصت و اشاره ریمو کنه کافیه ؟

اخه قشنگم یهو اورژانسی قراره عمل شه نمیدونسته ک  امروز هم باید بستری شه اصلا وقت نمیشه بره پیش ...

اره کافیه