2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت راحت شدی کاش کنم همون موقع می‌گرفتم  سه روز خیلیهههه😭 دیشب حتی ی ساعت هم نتونستم بخ ...

آره خداروشکرر

من همون موقعم خیلی سخت بود واسمم یادمه لباس نمیپوشیدم اصلا همیش میرفتم جلوی کولر تا خارشش کمتر شه

اخ اخ خیلیی بده ایشالا زودتر خوب بشیی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من روز دوم تو روز چندمی؟

من یماه پیش گرفتم ولی جاش نرفته با اینکه نخاروندم تو هم فردا ب اوجش میرسه از پسفردا رو ب خوب شدن میری نگران نباش

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

من یکماه قبل گرفتم چند روز اول خیلی خارشش شدید بود تا زمانی که آب دارن اصلا نخارون چون بعدن جاشون میمونه همش چیزای خنک بخور داخل بوی سرخ کردنی چیزی اصلا نرو که بدتر میشی برو پیش دکتر بهت پماد میده هرچند خیلی اثر نداره ولی باز بهتره میتونی بری عطاری بگی ابله مرغون داری یه چندتا چیز خنک میده که داخل آب خیس می‌کنی بعد صاف کنی بریزی رو بدنت دونه ها میرن امیدوارم بهتر باشی

من یکماه قبل گرفتم چند روز اول خیلی خارشش شدید بود تا زمانی که آب دارن اصلا نخارون چون بعدن جاشون می ...

ممنونم 

من الان روز دومم یعنی حداقل دو روز دیگه باید تحمل کنم؟