2777
2789
عنوان

کار

408 بازدید | 7 پست

سلام خانوما تو روخدا هرکی میتونه کمک کنه خانومایی که تو شرکت خصوصی کارمیکنن دنبال یه کار نگهبانی واسه بابام هستم دوساله دارم میگردم پیدانمیکنم توروخدا اگه کسی خبرداشت بهم بگه بخدا خیلی دعاش میکنم سمت رباط کریم شهریارهستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا جان سرایدار ابدارچی هم باشه مشکل نداره چون 6 سال سابقه نگهبانی داره بخاطر اون نگهبانی گفتم درضمن چون بابام 55 سالشه بازنشسته هم نیست بخاطراون کارواسش سخت پیدا میشه

کار در ارتفاع به روش های متنوع انجام میگیرد که هرکدام سختی و خطرات خاص خودشان را دارند.

یکی از ار زوش ها استفاده ازکلایمر است که بار سنگین کلایمر روی ساختمان بسیار خطرناک و باعث حادثه میشود.

کار در ارتفاع بر روی داربست هم سخت است و خطرناک،به این دلیل که روی ارتفاع هیچ ثباتی ندارید و مدام در حال تکان خوردن هستید.

برای اطلاعات بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه نمایید