نفسشم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 278 عنوان باشگاه 42 بازدید | 6 پست سلام دوستان من دیروز اولین روزی بود که رفتم باشگاه،مربی از بالا تنه شروع کرد حرکات رو برام ،دیروز خوب بودم امروز کلی دستام از آرنج به بالا مخصوصا درد میکنه چیکار کنم یه کم کمتر شه دردش😐😫 شک به اعتماد و اعتماد به شک 🙂 1403/03/08 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا_جیم عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 4167 ویتامین سی مصرف کن دوش آب سرد بلافاصله بعداز تمرین و در طول روز دوش آب ولرم و مصرف مایعات فراوون...تمرینت رو هم قطع نکن فقط شدتشو کم کن تا بدنت ریکاوری بشه مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
نفسشم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 278 عادیه منم همینطوری بودم 🙂✨ برو دوش آب گرم بگیر 🪁✨ تا چند وقت اینطوریه؟ بعد هر جلسه که میری درد عضلات رو داری یا کم کم از بین میره؟ شک به اعتماد و اعتماد به شک 🙂
نفسشم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 278 ویتامین سی مصرف کن دوش آب سرد بلافاصله بعداز تمرین و در طول روز دوش آب ولرم و مصرف مایعات فراوون... ... ممنونم❤⚘ شک به اعتماد و اعتماد به شک 🙂
linda_pishi عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 391 تا چند وقت اینطوریه؟ بعد هر جلسه که میری درد عضلات رو داری یا کم کم از بین میره؟ خب چند جلسه اول اینطوریه بعد بدنت کم کم عادت می کنه ( ولی دوش آب گرم رو ول نکن آب رو آتیشه )
نفسشم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 278 خب چند جلسه اول اینطوریه بعد بدنت کم کم عادت می کنه ( ولی دوش آب گرم رو ول نکن آب رو آتیشه ) مرسی حتما عزیزم ❤⚘ شک به اعتماد و اعتماد به شک 🙂