2777
2789
عنوان

دوست

108 بازدید | 13 پست

سلام دوستان .

یه راهنمایی میخواستم .

یه دوستی دارم متاهله من مجرد . چند وقتی باهاش خیلی صمیمی شدم .الان متوجه شدم هر چیزی که میشه میره برای شوهرش و خانواده اش تعریف میکنه . من ی کلمه حرف بزنم حرفم  اشتباه باشه برای خانواده اش میگه، اونا هم در مورد من نظر میدن بعد میاد برام تعریف هم میکنه!!! خیلی ب هم میریزم بخاطر این رفتار هاش . 

بنظرتون این رفتار ها طبیعی هست یا نه؟ شما هم اینجور آدما اطرافتون دارین ؟ نحوه برخوردتون چطوره با اینجور افراد؟

باهاش قطع ارتباط کن 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلابهش چیزی نگو رابطت روهم باهاش کم کن درحد رسمی و‌سنگین

الان خیلی صمیمی شدم باهاش نمیدونم چطور رابطه رو کم کنم🤦🏻‍♀️ چند وقتیه حس میکنم خیلی داره اثر بد روم میذاره کوچیکترین چیزی رو میره میگه . بعد حتی دخترای خواهرش ک ۹ سالشون اینا هس هم میشینن درباره من نظر میدن. مثلا یبار رفتم خونشون همه خانوادشون از ی موضوعی ک من به ایشون گفته بودمو گفتم دوست ندارم کسی بدونه خبر داشتن😐

الان خیلی صمیمی شدم باهاش نمیدونم چطور رابطه رو کم کنم🤦🏻‍♀️ چند وقتیه حس میکنم خیلی داره اثر بد رو ...

خب همین دلیل بزرگ و‌محکمی برای فاصله گرفتن ازشون نیست؟ایشون رازدارنیستن و این خیلی خصلت بدیه اگرباهاش سرسنگین رفتارکنی خودش کم کم‌متوجه میشه

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
چی بهش بگم؟ بعد هیچ دوستی جز من نداره الان کاملا حس کردم که مشکل از خودشه ک هیچ دوستی نداره

ببین اگر واقن مشکل داره دوست سمی رو بریز دور پسفردا میگه دعوای خوتمون بخاطر حرفای تو افتاد ... 😐

ازبن دوستای سمی داشتم بریدم رابطمونو الان راحتم دوستای خوبی ام دارم 

ببین اگر واقن مشکل داره دوست سمی رو بریز دور پسفردا میگه دعوای خوتمون بخاطر حرفای تو افتاد ... 😐 ا ...

اینم خیلی سمی هس . متاهله ب من میگه ازدواج نکن ولی خودش زندگی خوبی داره و ب همه چی هم رسیده آزادی و..... . حرفامم میره ب بقیه میگه .میدونم سمی هست ولی چون خیلی صمیمی شدیم نمیدونم چطور رابطه رو تموم کنم. کلا تو تموم کردن همه کارا ، روابط و... مشکل دارم

اینم خیلی سمی هس . متاهله ب من میگه ازدواج نکن ولی خودش زندگی خوبی داره و ب همه چی هم رسیده آزادی و. ...

دختر قبل اینکه بد تموم شه و حرصشو بخوری تمومش کن چون تجربه داشتم اون تموم میکنه و طلبکارم میشه ...

فقط بش بگو بم زنگ نزن بلاکش کن و جوابشو نده تا تموم شه