2777
2789
عنوان

لطفا هر کس که تجربشو داره جواب بده

224 بازدید | 18 پست

قاب عکسم واسه ۱۰سال پیش هست.الان شکسته عکسمم چسبیده ب شیشه

اگه عکسو بِکِشم پاره میشه.راه حل لطفا😢😢😢😢😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک جا خوندم. برا این برچسبایی که روی ظروف هست 

بخوای راحت  بکنه عطر یا ادکلن اسپری کنی راحت کنده میشه 

ولی عکس شما رو نمیدونم 

شایدم این راه به دردتون بخوره 

ولی قبلش یک جا دیگه امتحان کن. یک وقت خدایی نکرده ادکلن الکل داره عکست رو خراب نکنه 

خدایا دلخوشی کوچکی میخوام انقدر کوچک که کسی نخواهد ان را از من بگیرد

نمیدونم 

فکر کنم پشت عکس و بدی بهتر باشه

روی یه گوشه اش کوچولو امتحان کن اگه جواب گرفتی همشو سشوار بکش

من روی برچسبی که کنده نشده دیدم جواب داده گفتم شاید رو این موردم جواب بده

کار خوبه خدا درست کنه.....

اگه شیشه سالمه ببرش برات قاب درست کنن،فکر نکنم بشه هیچ جوره از شیشه عکسو جدا کرد    

ن عزیزم متاسفانه شیشه شکسته😢😢😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
ن عزیزم متاسفانه شیشه شکسته😢😢😢

اوووفففف😥الان گشتم تو نت یه جا دیدم نوشته بود عکسو بزارین توی ظرف پر از اب حتی شده تا یک روز اون تو بمونه و خیس بخوره اونوقت عکس خودش جدا میشه

اوووفففف😥الان گشتم تو نت یه جا دیدم نوشته بود عکسو بزارین توی ظرف پر از اب حتی شده تا یک روز اون تو ...

خب این جوری ک عکسه پودر میشه.نمیشه؟؟؟😲😲😲😲😪😪

پودر نه بابا فک نکنم 🤔ولی مسئولیتشو قبول نمیکنم خخخخ😁😁😁

😅😂😂

اگه راهکارای دیگه جداب ندادن اینو امتحان میکنم

ولی مسولیتش با شماست😂😂😂😜😜

😅😂😂 اگه راهکارای دیگه جداب ندادن اینو امتحان میکنم ولی مسولیتش با شماست😂😂😂😜😜

باشه 😂😂😂دیگه از داعش که کمتر نیستم مسئولیت هراتفاقی رو سریع گردن میگیره خخخخ😅😅😅ولی امیدوارم که صحیح و سالم عکست از شیشه جدا شه ،فقط ارامش خودتو حین عملیات حفظ کن 😁

😅😂😂 اگه راهکارای دیگه جداب ندادن اینو امتحان میکنم ولی مسولیتش با شماست😂😂😂😜😜

ببر عکاسی بهت کسی که توی کار مرمت عکس هست معرفی میکنه خودشون موادی دارن این افراد که بدون آسیب عکس جدا میکنن 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...