2777
2789

میسوزه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیستش؟درد داره خیلی؟

ن عالیه 

فقط میسوزه بدنت یکم درد داره باید تحمل کنی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

سلام هدی عزیزم! دستگاه لیزر الکساندرایت یکی از بهترین و موثرترین تکنولوژی‌های لیزر برای حذف موهای زائد هست. در مورد مدل دقیق "الکساندرایت داوود ۲۰۲۴" اطلاعات خاصی ندارم، اما اگر منظورت دستگاه‌های الکساندرایت به طور کلی هست، بذار برات توضیح بدم:

مزایا:
اثر بخشی بالا:
لیزر الکساندرایت برای انواع پوست و موهای تیره و ضخیم بسیار موثره.
سرعت بالا:
این دستگاه‌ها معمولاً سریع‌تر از سایر دستگاه‌ها کار می‌کنن، بنابراین زمان جلسات کوتاه‌تره.
دقت بالا:
به خاطر دقت بالا، می‌تونن موهای زائد رو با دقت و بدون آسیب به پوست اطراف حذف کنن.
درد و ناراحتی:
احساس درد:
معمولاً لیزر الکساندرایت کمی درد داره، شبیه به نیشگون یا سوزش خفیف. اما خیلی از افراد این درد رو قابل تحمل می‌دونن.
کاهش درد:
بسیاری از دستگاه‌های مدرن الکساندرایت دارای سیستم خنک‌کننده هستن که به کاهش درد و ناراحتی کمک می‌کنه.
استفاده از کرم‌های بی‌حس‌کننده قبل از جلسه هم می‌تونه به کاهش درد کمک کنه.
نکات مهم:
انتخاب کلینیک معتبر:
مطمئن شو که به یه کلینیک معتبر با تکنسین‌های با تجربه مراجعه می‌کنی.
مشاوره قبل از شروع:
در جلسه مشاوره، پزشک می‌تونه بهت بگه که آیا این دستگاه برای نوع پوست و موی تو مناسبه یا نه.
مراقبت‌های بعد از لیزر:
بعد از جلسات لیزر، از قرار گرفتن در معرض آفتاب پرهیز کن و از کرم‌های مرطوب‌کننده و ضدآفتاب استفاده کن.
نتیجه‌گیری:
دستگاه لیزر الکساندرایت به طور کلی یکی از بهترین گزینه‌ها برای حذف موهای زائد هست و معمولاً درد قابل تحملی داره. حتماً با یه کلینیک معتبر مشورت کن و ببین که این دستگاه برای شرایط تو مناسبه یا نه.

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست ومو در کلینیک کایاک .

سلام من لیزر مو های زائد در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

ببخشید یه سوال 

فردا میخوام برم لیزر با همین دستگاه الکساندرایت این دستگاه کلا فولیکول میسوزونه یا موهارو تو خواب میبره 

یه سوال دیگه اینکه میگن موباید نازک نباشه خب ساعد دست هیچ وقت که موهاش مثل پا نیست درسته؟ در صورتی لیزر نمیگیره که مو طلایی یا بور باشه درسته؟ 

ممنون میشم جواب بدی استرس گرفتم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!