2777
2789
عنوان

تمیز کردن کامل لکه های چربی گاز و هود

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 26 پست

دخترا به توصیه همکارم یک محصول نانو آنلاین خریدم خیلی ازش راضی هستم. اسمشالان یادم رفته همکارم بیاد ازش میپرسم دوباره 

ولی دخترا معجزه میکنه ها 

نیم ساعت گذاشتم چدن های گاز داخلش نمیدونین اصلا چی شد همینجوری ازش روغن و کثیفی در اومد 

خودم و شوهرم مونده بودیم که چجوری اینقدر خفنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیف کرمی استفاده کردی؟؟ دوسی چی؟

بله هم سیف هم شوینده های چند منظوره اکتیو و... انقدر کثیف و ناجور شده که اصلا انگار چدنش چندین سالس گفتم شاید کسی از ترکیب مواد مث لکه فرش چیزی بدونه و به کارم بیاد

خب اسمش چیه؟

از سایت سان سلام خریدم یک محصولی بود اسمش میخورد برای ماشین باشه ولی همکارم گفت استفاده کن برای قابلمه و چدن و اینا عالیه 

بانو جان یکم صبر کن بپرسم اسمش .

یک تونیک مو هم راستی خریدم ازشون 

من خودم همیشه با سیف پاک می‌کنم نمیدونم تو چه شوینده‌ استفاده می‌کنی که میگی تاثیر نداشته اگر چربیا زیاد مونده باشن من سیف کرمی می‌زنم مثلا رو چدن و اینا بعد با دستمال خیس پاکش می‌کنم اگرم نه همینجوری بخوام هر روز یه دستمال بکشم سیف معمولی میزنم از این اسپریا‌