2777
2789

حالم خوب نیست

احساس میکنم ازش بشدت خشم دارم

حتی دوستش ندارم

دلم میخواد فقط میومد اینجا و بهم توجه و محبت میکرد و منت میکشید.

ولی برای اولین بار خیلی خشن بود لحنش تو چت.

فکر کنم pms هم تاثیر داره که انقدر احساساتم منفی و شدیده.

نمیدونم چی بگم بهش، به راهنمایی نیاز دارم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

پیاماس کو؟

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز نشدد

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

من: مرسی که پیشنهاد دادی.

اشکالی نداره، جلسه خوب و امیدوار کننده بود.

درسته، از دستت ناراحتم. نمی‌دونم دیروز کجا بودی که نه تنها با من تماس نگرفتی بلکه به سلام من هم جواب ندادی! ساعت ۱ صبح بود که بالاخره واکنش نشون دادی وقتی بهت گفتم نگرانم.

نمی‌دونم چند تا چیز یا آدم توی صف اولویت‌های تو قبل از من هستند، لطفاً بهم بگو.

- اون: من هیچ چیز یا اولویتی بالاتر از تو ندارم، من فقط ماهیت پیام رو اشتباه متوجه شدم، ما معمولاً پیام‌های صبحگاهی رد و بدل می‌کنیم بدون اینکه مکالمه رو ادامه بدیم، و فکر کردم همون اتفاق داره می‌افته، صبح یه استیکر فرستادم. متأسفم که این اتفاق افتاد، قصد نداشتم تو رو نگران کنم، واقعاً بابتش متأسفم.

من پیام غیر مستقیم و تهاجمی رو دوست ندارم، اینکه به نوعی نشون بدی که من اهمیت نمی‌دم. این خیلی ناعادلانه‌ست و اگه من هم همین کار رو با تو بکنم، تو هم ناراحت می‌شی. قبلاً از کارهای تو هم ناراحت شدم و چنین پیام‌هایی نمی‌فرستم.

من: وقتی اینقدر ناراحتم نمی‌تونم صحبت کنم.

بعداً.

اون:

اشکالی نداره، اما نیازی به "بعداً" تهاجمی نیست.

و تو تنها کسی نیستی که ناراحته.

من:

نقش مشاور رابطه رو بازی نکن.

من نیاز دارم وقتی عصبانی‌ام صحبت نکنم.

هیچ کس ناراحت بودن تو رو انکار نمی‌کنه، ولی الان نمی‌تونم کمکت کنم.

اون:

من سعی نمی‌کنم مشاور رابطه باشم و دنبال کمک هم نیستم. بعداً می‌تونیم صحبت کنیم.

من:

باشه.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

و اینکه میگی توقع منت و محبت داری 

بزار ی چیزی بگم

کلا خارجیا اهل منت کشیدن و ناز کشیدن نیستن

مخصوصا این اقا ک مشخصه دارع منطقی رفتار میکنه 

توقع محبت و ناز کشیدن داری باید با پسر ایرانی وازد رابطه شی