سلام بخشید کسی میدونه چرا بعداز ثبت نام خانه های نهضت ملی که بعداز ۱سال ونیم کارهای محضرش را انجام دادیم هنوز بهمون نگفتند پول واریز کنیم...وضعیت صفحه کاربرمون تایید نهایی درخواست هستیم...وضعیت سبز رنگ هست
برای ماهم همینجوری بود همسرم رقت پیگیری کرد گفتن به خاطر این که زمینا تموم شده گفت اگه میخوای خارج شهر یه جایی دارن درست مبکنن اونجارو میتونم برات بزنم
ماقمیم اگه شماهم قمی به هاطر همین اینجوری شده عزیزم
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین مسکن ملیا؟؟؟ برای ماهم همینجوری بود همسرم رقت پیگیری کرد گفتن به خاطر این که زمینا تموم شده گف ...
عزیزم من اصفهان هستیم....یکی از فامیلهای دورمون توی اداره شهرسازی هست..گفت سایت از طرف تهران قطع شده و به قول شما گفت تهران دارن زمینها را تفکیک میکنند...این حرف مال ۲قبل از عیده...بهم گفت نگران نباش خونه ها را بهتون میدند ولی هنوز از تهران دستور نیامیده وسایت قطعه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
من ی کانال دارم مال نهضت ملی قم هست داخل ایتا در موردش خیلی صحبتها و ساخت وسازهایی که انجام میدهند داخلش میذارند...اگر دوست داشته باشید کانالش را براتون میفرستم
دیگه نمیدونم عزیزم شوهرم اینارو پیگیری کرد ولی فعلا خبری نیست
من ی کانال دارم مال نهضت ملی قم هست داخل ایتا در موردش خیلی صحبتها و ساخت وسازهایی که انجام میدهند ...
ممنون عزیزم اگه بفرستی لطف میکنی♥️