داخل بدنم یه صداهای عجیب غریب میده ممثل جاروبرقی عذر میخوام باد معده نیست از داخل بدنمه نمیدونم دقیق کجاست انواع صدای های عجیب غریب مثل جاروبرقی میده چند روزه اینجوری ام از چیه ؟
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام خانم. صبحتون بخیر. من روی یکی از پاهام چند تا زگیل بزرگ دارم که با کرایوو نرفتن. با جوار سوزوندمشون بازم نرفتن. الانم مرتبه طب سنتی میرم خودش مواد درست کینه میذاره روش فرقی نکرده. چیکار کنم اینا برن؟ هم ظاهر زشتی دارن هم زیاد میشن و سرایتی ان
سلام خانم. صبحتون بخیر. من روی یکی از پاهام چند تا زگیل بزرگ دارم که با کرایوو نرفتن. با جوار سوزوند ...
سلام عزیزم خوبی.درخواست بده تا بهت بگم چه کارکنی.
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.