2777
2789
عنوان

پوشک شب لطفا راهنمایی کنید

6650 بازدید | 33 پست

سلام من پوشک شب پسرم الان نزدیک دوماه که گرفتم اوایل هر یکساعت میبردم دستشویی همبنجور که خوابه خودم بغلش میکنم باچشای خواب آلود مبرمش دستشویی جیش میکنه دوباره میخوابه قبل خوابم چند بار میبرمش کامل تخلیه میشه اما اگه بیدار نشم و نبرم جیش میکنه اگه جیشم کنه اصلا بیدار نمیشه برا جیش ....در کل 5ماهه که پوشک روز گرفتنش در طول روز هم اگه هم گاهی خودشو خیس میکنه ...حتی میریم بیرون من براش لباس بر میدارم همین تا میگه جیش تحمل نداره باید خودش رو سریع خالی کنه..من شبا مشما پهن کردم زیرش..ولی باز خیلی مقاومت داره برا جیشش..حتی مسافرت که میگرفتم کلا بی اختیار میشه سه سالشه..یه بچه کوچیک دیگه  دارم خیلی کلافم کرده لطفا اگه راه حل دارین برای اینکه جیش نکنه بگین؟؟

پسر منم اینجوری بود اصلا نمیتونست جیش شو نگه داره، تا میگفت جیش دارم باید سریعاااا جایی پیدا میکردم براش

به مرور خوب شد ظرفیت مثانه شون اینجوریه کاری نمیشه کرد، الان ۷ سالشه باز بیرون باشیم جیش داشتا باشه چند دقیقه بیشتر نمیتونه تحمل کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا از پوشک شب نگرفتمش. یعنی آخر شب که می‌خوابید پوشک می بستم بهش و صبح زود باز می کردم. بعد دو سه ماهی دیگه دیدم پوشکش شبها خشکه دیگه نیستم. به همین راحتی

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
پسر منم اینجوری بود اصلا نمیتونست جیش شو نگه داره، تا میگفت جیش دارم باید سریعاااا جایی پیدا میکردم ...

عزیزم منم با ۳۶ سال سن، مثانه ام کلا کوچیکه زیاد نمیتونم خودم رو نگه دارم. الان که باردار هم هستم دیگه خرابتر شدم. مامانم هم همین شکلیه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
چن وقتشه این اصلا اماده از پوشک گرفتن نبوده به خیالت از پوشک گرفتی؟ به زوز اینکه تند تند می بریش د ...

خب اعلائم از پوشک گرفتن داشته سه سالشه...خودش میگفت جیش اینا ..ولی الان خیلی مقاومت میکنه و نمیگه...چند وقته تحمل هم نداره میبینم شلوارش خیس میگم بریم جیش کنیم میگه نه دو دقیقه بعدش باز میاد مامان جبش جیش فوری همش تخلیه میکنه

منم تا دو سه ماه واسه پسرم اینکارو میکردم شبا

تجربه من توی پوشک گرفتن اینکه بچه تا خودش آمادگی نداشته باشه اصلا نباید بگیریش. من خیلی راحت پسرم رو وقتی که خودش دید و تمایل داشت که بره دستشویی گرفتم اصلا هم یه ذره خونه زندگیم جیشی نشد  

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

بچه من ۲۲ ماهشه میدونم زوده ولی هنوز هیچ درکی از جیش و پیپی نداره ... همسنش داریم تو خانواده وقتی پیپی میکنه میره پشت در توالت اشاره میکنه ک عوضم کنید ولی پسر من نه

از چه ماهی امادگی پیدا میکنن که جیشو بگن ؟

پسر منم اینجوری بود اصلا نمیتونست جیش شو نگه داره، تا میگفت جیش دارم باید سریعاااا جایی پیدا میکردم ...

وای خدا ۷سال خیلی اینجوری که..من هر روز کارم رخت و پتو شستن هر کاری میکنم اصلا تشویق نمیشه...مثلا بعد چند وقت خوب شد؟؟کار خاصی کردی براش؟

خب اعلائم از پوشک گرفتن داشته سه سالشه...خودش میگفت جیش اینا ..ولی الان خیلی مقاومت میکنه و نمیگه... ...

علایم از پوشک گرفتن اینه که تا صبح جیش نکنه

شما بچه بیچاره رو هر یک ساعت می بردی دسشویی هم اونو خوابزده میگردی هم خودتو زور زورکی که نمیشه از پوشک گرفت الانم از پوشک نگرفتی داری خودتو گول میزنی

با مشاور حرف بزت بنظر من پوشکش کن شیش ماه دیگ امتحان کن اعصاب جفتتونم اروم بشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
وای خدا ۷سال خیلی اینجوری که..من هر روز کارم رخت و پتو شستن هر کاری میکنم اصلا تشویق نمیشه...مثلا بع ...

الان که خیس نمیکنه خودشو، خونه و مدرسه و هرجا که دستشویی باشه مشکلی نیست ولی تو خیابون و بیرون که دسترسی به دستشویی نباشه اذیت میشه ولی باز کنترل میکنه. 

وقتی از پوشک گرفتمش یک هفته ای یاد گرفت جیشو. ولی تو طول روز اگه میگفت جیش باید سریعااا میبردمش دستشویی

من کلا از پوشک شب نگرفتمش. یعنی آخر شب که می‌خوابید پوشک می بستم بهش و صبح زود باز می کردم. بعد دو س ...

یعنی پوشکش کنم.!؟.کاش برای منم به همین راحتی بودم من شبا اول پوشکش میکردم بعد یه بچه کوچیک دیگه دارم میگه خب چرا اینو پوشک جیش میکنه منم میکنم...دیگه گفتم پوشک شب بگیریم شاید بهتر بشه الان بدترم شده 

یعنی پوشکش کنم.!؟.کاش برای منم به همین راحتی بودم من شبا اول پوشکش میکردم بعد یه بچه کوچیک دیگه دارم ...

نه عزیزم ببین شبها خواب که رفت پوشکش کن. اصلا نمیخواد نه خودت رو آزار بدی و نه اونو که هر ساعت برین دستشویی. برای طول روز هم اگه همکاری می‌کنه دو تا شو*رت آموزشی بگیر که زندگیت هم کثیف نشه. اگه افتاده سر لج و اذیت کردن که الان اصلا ولش کن. یکی دو ماه دیگه شروع کن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
تجربه من توی پوشک گرفتن اینکه بچه تا خودش آمادگی نداشته باشه اصلا نباید بگیریش. من خیلی راحت پسرم رو ...

حالا اون موقع شب پوشکش میکردم صبح اصلا راضی نمیشه تازه پوشکش در بیارم...نمیدونم چیکار کنم