خواهرم ک مریض شده و مثل روانیا رفتار میکنه و شایدم دیوونه شده و فقط ب سمت حرکت جلف و ... میره بهترین خواهر دنیا بود برام دوتا بچه داره یکی ۴ ماهشه تو این شهر فقط اونو دارم یادمه اگه ی روز زنگم نمیزد میگفت ی چیزیم کمه بت زنگ نزنم... براش سلامتی و ارامش و برای شوهرش لعنت و مرگ رو ارزو میکنم چون باعث ضربه دیدن ب سرش و این همه اشفتگی ذهنی و افسرگی خودش بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیییی بدتر از اونی ک تصورش کنید ۸ روزه غذا نخورده آب بزور میدن بش همه رو میزنه حرکات ژلف حتی داییم گفته بیا.... میره خودشو لخت میکنه میخواد با همه لب بگیره و ب همه فحش میده و گذشته و حالو قاطی کرده حتی شخصی ترین حرفایی ک بش زدمو گفته... تو حالتاش... دیروز ب ی جا خیره شده بود امروز ب مامانم فحشای زشت میزنه م میزنتش
خیلی بده اصلا تو ی پیام نوشتم حرکاتشو بخون لطفا زیر نظر دعا نویسه افسردگی داره حتما ولی همزاده انگار چون دیروز داد میز ولم کنید اذیتم نکنید ی لخظه خوب بام صخبت کرد تلفنی چون ازش دورم گفت اینا اذیتم میکنن توروخدا بیا نجاتم بده با اینکه هیچی اذیتش نمیکنه تو خونه و اینکه جادو داره انگار