2777
2789
عنوان

خواهرم

226 بازدید | 23 پست

خواهرم ک مریض شده و مثل روانیا رفتار میکنه و شایدم دیوونه شده و فقط ب سمت حرکت جلف و ... میره بهترین خواهر دنیا بود برام دوتا بچه داره یکی ۴ ماهشه تو این شهر فقط اونو دارم یادمه اگه ی روز زنگم نمیزد میگفت ی چیزیم کمه بت زنگ نزنم... براش سلامتی و ارامش و برای شوهرش لعنت و مرگ رو ارزو میکنم چون باعث ضربه دیدن ب سرش و این همه اشفتگی ذهنی و افسرگی خودش بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر بد 

خیلیییی بدتر از اونی ک تصورش کنید ۸ روزه غذا نخورده آب بزور میدن بش همه رو میزنه حرکات ژلف حتی داییم گفته بیا.... میره خودشو لخت میکنه میخواد با همه لب بگیره و ب همه فحش میده و گذشته و حالو قاطی کرده حتی شخصی ترین حرفایی ک بش زدمو گفته... تو حالتاش... دیروز ب ی جا خیره شده بود امروز ب مامانم فحشای زشت میزنه م میزنتش

حرز جواد اصل براش بگیرید ،مواظب خواهرت باش ازش غافل نشو شاید افسردگی داره 

خیلی بده اصلا تو ی پیام نوشتم حرکاتشو بخون لطفا زیر نظر دعا نویسه افسردگی داره حتما ولی همزاده انگار چون دیروز داد میز ولم کنید اذیتم نکنید ی لخظه خوب بام صخبت کرد تلفنی چون ازش دورم گفت اینا اذیتم میکنن توروخدا بیا نجاتم بده با اینکه هیچی اذیتش نمیکنه تو خونه و اینکه جادو داره انگار

سرکتاب باز کردید؟

اره عزیزم پیش یکی ک حرفه ایع میگه مامانتون با خودتون دشمن قوی‌ دارید ک جادو کرده مامانمم یطوری شده ولی قبلا البته ن ب این شدت الانم اجیم

خیلیییی بدتر از اونی ک تصورش کنید ۸ روزه غذا نخورده آب بزور میدن بش همه رو میزنه حرکات ژلف حتی داییم ...

ای وای چقد نگران کننده 

بنظرم بستریش کنین بخدا یه مدت تحت درمان دوباره برمیگرده پیش بچه هاش

انشالله هر چی سریع تر خوب بشه عزیزم 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
اره عزیزم پیش یکی ک حرفه ایع میگه مامانتون با خودتون دشمن قوی‌ دارید ک جادو کرده مامانمم یطوری شده و ...

تجربه‌ش رو دارم متاسفانه

تروخدا باطل کنید گناه داره انقدر داره اذیت میشه