2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دق نکن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سلام عزیزم مرسی ک اومدین❤️🫀شوهرم ۱۷تیرخودم ۵شهرویور

خوب عزیز دلم درسته که شوهرت ایراداتی داره اما تورو دوستت داره،تو زن خوب و صبور و قانعی هستی اما گاهی توقعاتت رو در قالب شکوه و شکایت جوری بیان میکنی که خسته کننده میشه و این مرد حوصله نداره و ممکنه راه چاره ای جز فرار نداشته باشه، تو و شوهرت بسیار متفاوت هستید زمین تا آسمان!

اول باید اینو هردوتون بپذیرید،اینجور وقت ها درک و عفاهم پایین میاد و مشکلات خودشونو نشون میدن

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
چقد دقیق عالی بود عزیزم.میشه از آینده برام بگین.ی وقتی ب طلاق فک میکنم.نمیتونم ببخشمشش

درسته،میدونی اون تورو بیش از چیزی که تو دوستش داری دوست داره،حس های تو به اون آمیخته با دلسوزی و ترحم و عذاب وجدان و پشتیبانی و دلسوزی هست اما اون فقط دوستت داره!

منتهی اشتباهاتش از ذاتش سر چشمه میگیرن که بی ثبات و تاثیر پذیر و فراموشکاره! ضعیفه و دست خودش نیست!

اگر بتونی بر کینه توزی خودت غلبه کنی بد نیست منتهی این حقیقتو درباره ش بپذیر که یک مرد داری که خودت و هر کسی میتونه روش اثر بذاره!

همینکه ترسوعه شاید باعث بشه بیشتر مراقب روابط و کارهاش باشه ...

اما در نهایت باز هیچ تضمینی نیست!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot