2777
2789

من پول دادم داداشم گفتم دو تا 50 هزار تومن شارژ برام بگیر رفته بود دوتاشو یه جا گرفته بود 100 تومن گرفته بود شارژ بعد من به نامزدمم گفته بودم ک برات الان میفرستم دیر موقع بود گفتم دیگ نرو بیرون داداشم رفته بیرون میگیره برام برا توهم میفرستم بهش زنگ زدم گفتم 100 تومنی گرفته بزا برات انتقالش بدم تا 10 تومن بیشتر نمیشه روزانه انتقال داد گفتم وای نمیشه خاک تو سروم ببخشید شرمنده 

یه دف درومد گف ک تو منو مسخره کردی تو نمیخای بفرسی الکی منو گول میزنی کنسی تو تو ایطوری هسی اوطوری هسی هر چی قسم میخورم میگم خداشاهده اشتباه گرفته من گفتم دوتا 50 بگیره میگف ن تو دروغ میگی من ای فرقه ها قبلا زدم تو الکی منو مسخره کردی هر چی قسم میخورم محل من نداد رفت بیرون چقد به خدا ذوق کردم براش شارژ بفرسم یکم دلش نسوخت ای همه قسم خوردم اشک ریختم 🥺🥺😭خیلی دلم پر بود گفتم بیام اینجا بنویسم خالی شم ای خدا کاشکه من بمیرم همشون راحت شن کاشکه بمیرم نباشم من اضافیم تو ای دنیا منو چرا آفریدی ک ای همه زجر بکشم خدایا جرات خود کشیم ندارم وگرنه خیلی وقت بود حالا من زیر خاک بودم 🥺😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو بخری چرا انقد رو میدی به خاطر یه نفر دیگه میخوای خودتو بکشی چقدر ضعیفی به جهنم که باور نکرد&n ...

اشکم درومدو هزار توهین خداشاهده هیچی بهش نگفتم گفتم خدا داره میبینه من نیتم چی بود 🥺💔

اشکم درومدو هزار توهین خداشاهده هیچی بهش نگفتم گفتم خدا داره میبینه من نیتم چی بود 🥺💔

فکر نکن بعد میاد بهت میگه چقدر تو خوبی چقدر خانمی نه تازه طلبکار میشه پرو باش به خدا ۱۵ سال خانمی کردم هیچی نشد اخرش طلبکار شد گفت تو چیکار کردی واسم

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤