2777
2789
عنوان

بوقلمون🦃

199 بازدید | 11 پست

سلام خوضگل خانما دستور یه خورشت بوقلمون خوشمزه بهم میدین پلیز😘

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک پلیز

لایک کنم خرابه🥲

شمام لایک میکنید ارور میده؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من فقط چلوگوشتش دوست دارم اونم با رانش

خب دستور پخت؟

خب دستور پخت؟

مثل گوشت گوسفندی

پیاز خلالی فراوان 

بوقلمون 

ادویه هم نمک و زردچوبه فلفل سیاه یه تکه بزرگ چکب دارچین بنداز توی ابش چون پودرش رنگش تیره میشع یه تکه زنجبیل میندازم با چندتا دونه هل

دم میزارم بپزه اخر سر زعفران میدم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من روش با چاقو شیار ایجاد میکنم لای شیار ها سیر و برگ بو میزارم

نمک و فلفل و پول بیبر و پودر سیر و لیمو و زعفرون میزنم و میخوابونم تو مواد ۵ ۶ ساعت بوش بره

بعد تو قابلمه میپزم با پیاز و اینا

یکم که نرم شد تو فر میزارم برشته و طلایی بشه

مثل خود مرغ پخته میشه فقط حتما قبل از پخت بیست دقیقه با آب خالی بجوشونین و آبش رو دور بریزین 

با پیاز فراوان یه بوته سیر کامل برگ بو زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و کمی دارچین و رب گوجه ، سس درست کنید و بریزید روش ‌بذارید کامل بپزه و بعد پخت سرخ کنید و حین سرخ شدن زعفران و ابلیمو بزنید  

من پسرم گوشت قرمز نمیخوره و به پیشنهاد دکتر بوقلمون براش گرفتم چون ‌پروتئین بالایی داره و تقریبا همگی عاشقش شدیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من مثل مرغ درست میکنم تفت میدم بعد با رب و پیاز و هویج و فلفل دلمه  میذارم بپزه

یا تفت میدم با رب و پیاز و آلو خورشتی

یجور دیگم سینه بوقلمون رو ریز ریز خورد میکنم تو پیاز رنده شده ی سرخ شده تفت میدم با زرد چوبه و پاپریکا سیب زمینی هم سرخ میکنم میریزم کنار برنج بچها خیلی دوست دارن

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .