سلام خوضگل خانما دستور یه خورشت بوقلمون خوشمزه بهم میدین پلیز😘
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
مثل خود مرغ پخته میشه فقط حتما قبل از پخت بیست دقیقه با آب خالی بجوشونین و آبش رو دور بریزین
با پیاز فراوان یه بوته سیر کامل برگ بو زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و کمی دارچین و رب گوجه ، سس درست کنید و بریزید روش بذارید کامل بپزه و بعد پخت سرخ کنید و حین سرخ شدن زعفران و ابلیمو بزنید
من پسرم گوشت قرمز نمیخوره و به پیشنهاد دکتر بوقلمون براش گرفتم چون پروتئین بالایی داره و تقریبا همگی عاشقش شدیم
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
من مثل مرغ درست میکنم تفت میدم بعد با رب و پیاز و هویج و فلفل دلمه میذارم بپزه
یا تفت میدم با رب و پیاز و آلو خورشتی
یجور دیگم سینه بوقلمون رو ریز ریز خورد میکنم تو پیاز رنده شده ی سرخ شده تفت میدم با زرد چوبه و پاپریکا سیب زمینی هم سرخ میکنم میریزم کنار برنج بچها خیلی دوست دارن