2777
2789

من خیلی به ورزش والیبال علاقه دارم حتی زمان مجردی هم کلاس میرفتم عضو تیم اصلی بودم با مامانم باهم میرفتیم بعد ازدواج چون شوهرم خوشش نمیومد دیگه نرفتم بعد هشت سال یکی از دوستام دوباره بهم پیشنهاد داد منم وقتی به شوهرم گفتم خیلی محکم گفتش نههه

حتی سر این موضوع بحثمون هم شد گفتم من هرکار میخوام انجام بدم تو نمیزاری همش نه میاری کاری نکن اخرش مجبور بشم پنهانی ازت کاری انجام بدم دیگه شبش هم اشتی کردیم تموم شد دو روز بعدش کلاس بود شوهرمم شیفت بود با دوستم هماهنگ کردم که بریم وقتی اماده شدم که برم شوهرم کلید انداخت تو در آمد تو گفت کجامیخوای بری هیچی نگفتم به دوستمم گفتم تو برو من نمیتونم بیام اینقدر اسرار  کرد که بگو چی شده چرا ناراحتی منم یک لحظه گریه شدم گفتم چه فرقی میکنه بگم یا نگم دوباره خودمو ناراحت کنم گفت نه ناراحتت نمیکنم بگو گفتم میخوام برم سالن گفتش خب میخوای بری برو😐

منو میگی داشتم بال در میوردم از خوشحالی 

دوباره از نو تمرین رو شروع کردم 

مربیم چون همون مربی قبلیم بود منو میشناخت میدونست بازیم خوبه دوباره گذاشتم تو تیم اصلی 

با اینکه چندوقت میگذره باز الکی بهونه میاره که من نرم 

از وقتی دوباره ورزش رو شروع کردم روحیم خیییییلی خوب شده 

بااینکه بارها باهاش صحبت کردم باز گاهی وقت ها بهونه های مسخره میاره میگه نرو 

چند وقت دیگه مسابقه های استانی شروع میشه دلم میخواد شرکت کنم از اون طرف مربیم پیگیره که باید حتما باشم هنوز به شوهرم نگفتم چون میدونم قاطع میگه نه😔😔😔😔

والا کار خاصی نمیکنم اگ چیز مهمی باشه اصلاااا تو لحن صحبت کردنم وقتی چیزی بخام تغییر نمیدم چون شوهرم بدش میاد میگ یچی میخای رفتارتو عوض نکن ولیی خب سعی میکنم مهربونتر باشم و وقتی  خاستمو گفتم اگ قبول کرد ک هیچی قبول نکنه اول توضیح میدم باز قبول نمیکنه کولی بازی درمیارم یکم نرم میشه دیگ تهش خودمو میزنم ب مظلوم بازی و  واقعا اشکم در میاد دیگ میگه هر غلطی میخای بکن و منم میرم همون غلطو میکنم🤣🤣اما اگ واقعا خط قرمزش باشه حرفش و عوض نمیکنه مثلا گفتم برم خیاطی گفت نه الانم ۲ساله هنوز میگه نه ولی گفتم برم هلال احمر آموزشای اولیه ببینم فوری قبول کرد همشم پیگیره و حمایت میکنه اما کاری و ک ب دلش نباشه انجام نمیدم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ‌مادرش حرف شنوی داره؟ اگر آره ازش کمک بخواه...

مامانش یک ادم بی مهر و محبت هست الان دو سه ماهه حتی به بچش زنگ نمیزنه حالشو بپرسه منم تصمیم گرفتم دیگه پیشش نرم حتی بچم مریض شد تو بیمارستان بود حتی یک زنگ نزد چه برسه بیاد دیدنش 

مادرش اگه بفهمه من میرم کلاس شروع میکنه مسخره کردن