2777
2789
عنوان

فردا امتحان شهری دارم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست
نه خاموش نمیکنم اوکیم فقط راهنما هارو میترسم قاطی کنم یا دنده عقب یهو میخوام دنده عقب برم حس سرگیجه ...

خب عزیزم هر قدر هم بلد باشی ماشین امتحان رو دستکاری میکنن کلاجش رو  معمولا حالا بستگی به افسرت هم داره که کرمش گل نکنه یهو بزنه رو ترمز تا خاموش کنی نیم کلاج باشی به هدفش نمیرسه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشتی چیا رو امتحان گرفت ازت؟

اللن اصلا حوصله ندارم بگم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

وای چقد عالی بسلامتی عزیزم چجوری بودی چیا رو ازت امتحان گرف

فدات شم ایشالا تو هم قبول شی 

دور دو فرمون ، پارک جدول ، دنده عقب 

هنوز دارم میلرزم😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

بار اول نه هفته بعد امتحان دارم برا بار دوم

فدا سرت ببین‌من از کلاس چهارم دبستان مینشستم پشت ماشین باز منو انداختن بار اول🤦‍♀️ترتیبو رعایت کن  استرس نداشته باش همین

فدا سرت ببین‌من از کلاس چهارم دبستان مینشستم پشت ماشین باز منو انداختن بار اول🤦‍♀️ترتیبو رعایت کن ...

منم همینجوری گلم از ۱۴ سالگی پشت فرمون بودم هیچی ایراد نداشتم الکی رد کرد

قرار بود دو هفته پیش برم برا بار دوم کنسل شد گفتن میفته هفته بعد