2777
2789
عنوان

عمل ابدو همراه سزارين

2012 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ببخشيد سوال داشتم كسي اينجا هم اه سزارين عمل ميني ابدو انجام داده؟ يعني همون شلي شكمو برداشتن؟ چطور بوده تجربتونو بگيد اگر انجام داد و اينكه  دوران نقاهاتت بيشتر ميشع؟؟ من ي سزازين داشتم براي دومي تو فكرمه ميني ايدو كنم زير شكمو شلي شكممو بردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای دومیم قرار بود انجام بدم. کرونا بود و‌منم شرایط روحیم حراب بود کنسل کردیم. ولی خواهرم ابدو ...

حین سزارین این‌کارا رو کردن؟ آخه دکتر میرزنده دل میگن فقط مینی ابدو رو میشه تو سزارین انجام داد.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

من انجام دادم سر اولین بچم پس تجربه قبلی نداشتم بدونم فرق عمل سزارین با سزارین +ابدو چیه. درد داشتم نمی‌تونستم صاف شم تا چند مدت موقع شیر دادن و راه رفتن و اینها سخت بود اما قابل تحمل بود باید کمکی داشته باشی بعد ۱۵روز خوب میشه همه چی فقط بگو موقع بریدن چربی ها صاف ببرن ...

من برای دومیم قرار بود انجام بدم. کرونا بود و‌منم شرایط روحیم حراب بود کنسل کردیم. ولی خواهرم ابدو ...

همراه سزارين انجام دادن يا يه عمل جدا كلا؟ ايني كه من ميگم همراه همون سزارين اضافه شكمو ميبرن 🫠🫠

خانوما یه سوال من فتق ناف گرفتم بعد زایمان دومم میخواستم بدونم وقتی واسه فتق ناف رفتم عمل کنم میشه پوست اضافه رو از طریق ناف برداشت ؟؟

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

من انجام دادم سر اولین بچم پس تجربه قبلی نداشتم بدونم فرق عمل سزارین با سزارین +ابدو چیه. درد داشتم ...

سزارينم همينه تقريبا ولي من زايمانم سخت نبود هداروشكر ده روزه خوب خوب شدم منظورم تعداد بخيه هاس و اينكع راسته درن ميذارن؟؟يا ميني ابدو درن لازم نداره؟شما تهران هستين؟اليته من خودم از دكترم پرسيدم كفت هيچ فرقي با سزارينت نداره فقط تعدادبخيه بيشتره ولي به اون معني نيست بيشتر اذيت بشي چون در هر حال شكم پاره شده،

خياي دوس دارم انجام بدم موندم فقط چون بعد از بارداري زير شكم بد دارم و شلي داره🥴بكنم بندازمش دوور😂

نه عزیزم جدا.

اهاا اون كه جدا واقعا شنيدم عمل سختيه من اصلا جرئتشو ندارم اينم به هواي همين مه با درد زايمان يكي ميشه ميگم و ميني ايدو بهش ميگن ديگه، پسرمم سنش كمه و خيلي شره🫠🫠بچه بعدي هم بياد ديگه نور علي نور از پس عمل جدا بر نميام

سزارينم همينه تقريبا ولي من زايمانم سخت نبود هداروشكر ده روزه خوب خوب شدم منظورم تعداد بخيه ها ...

دکتر و بیمارستان خوب برو حتما نه مثل بخیه عادی بود بعد اینکه بچه دنیا اومد بریدنش بعدم بخیه همین انجام بده حالشو ببر فقط کمکی باید داشته باشی آره من تهرانم

خانوما یه سوال من فتق ناف گرفتم بعد زایمان دومم میخواستم بدونم وقتی واسه فتق ناف رفتم عمل کنم میشه پ ...

بايد ببينيد دكتره انجام ميده يانه، زيبايي محسوب ميشه ديگه هركسي انجام نميده