2777
2789

اصلا فایده نداره ، فقط ماساژ و خاموشی مطلق ، بازی و شادی روزانه و پرهیز از تلویزیون و گوشی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شربتی که خود دکتر هم میده من با استرس میدم برا مریضی بیام واسه خوابوندن خواب آور بدم؟! 

لالای خوندن تکون دادن کم نور و بی صدا  کردن اتاق به خوابیدن کودک کمک میکنه . 

یعنی استفاده کردین شما؟

بله انواع ولی در پایان از اینا که گفتم نتیجه گرفتم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله انواع ولی در پایان از اینا که گفتم نتیجه گرفتم

والا اگه دخترم بعد از ظهر نخوابه.باز میشه زود بخوابونم.ولی گاها اونقد خسته س که بعد از ظهرا میخوابه.اونوقت شب خوابش نمیاد.فک میکردم یه شربتی بود اینجور مواقع میدادم تا خوابش بیاد

خدایا شکرت  

دیفن هیدرامین میدن اما ضرر داره فقط موقع بیماری

من دکتر بچم ملاتونین داد چون واقعا کم بود خوابش

اما فایده نداشت منم دیگه ندادم

کاری که اثر کرد ،  ظهر نمیخوابه شب راحت میخوابه

مگه جنایتکار هستین؟؟

چرا یاد گرفتین مادرو آدم حساب نکنین؟ چرا ندونسته طرفو جنایتکار کردی.. خیلی از دکترا هم داروی خواب به کودکان میدن، اصلا خیلی از بچه های اکتیو قرص خواب هم به آرام شدنشون کمک میکنه هم تنظیم ساعت بدنشون و رشدشون...