2777
2789
عنوان

ب هیچ خیانتکاری دوبار فرصت ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
پشیمون نیستی؟ دوسش داشتی؟ واقعا چقد قوی هستی

پشیمون نه ..آره عاشقش بودم ولی نمیتونست پدر خوبی برا بچه هام و داناد برا خانوادم از همه مهم تر شوهر باشه ...پست بود

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد کلی فحش بلاکش کردم بدبختی اینجاس فکر میکنه حق با خودشه

ولش کن سرنوشت بهش میفهمونه .. یعنی چی اینکه نشد مثلا شمام بگی یه شوگرددی بگیرم تورو هم برا ازدواج انتخاب میکنم در اونصورتم بهت حق میداد؟؟؟ 😸😸 گل دختر ادمای هرزه همینن از ثدیم گقتن کبوتر با کبوتر باز با باز 

پشیمون نه ..آره عاشقش بودم ولی نمیتونست پدر خوبی برا بچه هام و داناد برا خانوادم از همه مهم تر شوهر ...

واقعا ایولی بهت کاش منم مث تو بودم اولین بارش نیس ولی نتونسم ترکش کنم😪😪🥺

ولش کن سرنوشت بهش میفهمونه .. یعنی چی اینکه نشد مثلا شمام بگی یه شوگرددی بگیرم تورو هم برا ازدواج ان ...

تموم شد دیگه ولی بخدا تا الان باورم نمیشه همچین ادمیه

واقعا هرزس شرایط ازدواج نداره میره دنبال کثیف کاری

خوبه ۳۱ سالشه

حداقل بقیه مخفی خیانتت میکنن ولی یارو با کمال پررویی انتظار داره باهاش بمونم

دیگ اینجور جاها ادم خودش باید ارزش خودشو بدونه اونا ارزش خودشون میدونن ک با متاهل میرن تو رابطه و میخاد این چیزا براتو هم عادی شه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
واقعا ایولی بهت کاش منم مث تو بودم اولین بارش نیس ولی نتونسم ترکش کنم😪😪🥺

دل منم براش تنگ شده ولی عقل داره آدم دیگه تو هم زود تر جدا شو چیزی ک زیاده پسر خوب

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》