2777
2789
عنوان

اسم دخترام

354 بازدید | 18 پست

اسم دخترامو من انتخاب کردم از اول هم قرارمون همین بود همسرم گفتن من اسم دختر نمیدونم تو هرچی گذاشتی قبوله 

الان دخترام بزرگ شدن مدرسه میرن 

تو کلاس بچه ها صداشون زدن 

سویا .با ساینا (اسم ماشین)

دخترام ناراحت شدن به باباشون گفتن 

همسرم برگشت بهم گفت اختیار یه چیز رو تو زندگی دادم دست تو گند زدی به اینده بچه ها 

یعنی اسمشون انقدر زشته .از عصری سر درد و تپش قلب گرفتم .

لعنت بهم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمشون رو اگه گفت لایک کنید بیم ببینم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

عزیزم رفتار همسرت زشته 

اعتماد بنفس بدین به بچها 

چون اسماشون اصیل زیبا و خاصه برای همین هیچکی نمیشناسه 

چ ربطی داره اسم ماشین هس ولی چکن زیباس بعنوان برند انتخاب شده 

سویا؟؟؟

دخترام اسمشون سونیا و ساریناس .

سونیا رو گفتن سویا 

سارینا رو هم ساینا 

گاهی هم میگن سونیا رو سورینا صدا میزنن 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

یکی از اشناهامون اسمش سایناس

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
دخترام اسمشون سونیا و ساریناس . سونیا رو گفتن سویا  سارینا رو هم ساینا  گاهی هم میگن سو ...

غلط کردن من سارینام

سونیا هم خیلی قشنگه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دخترام اسمشون سونیا و ساریناس . سونیا رو گفتن سویا  سارینا رو هم ساینا  گاهی هم میگن سو ...

خیلی عالیه اسماشون 

کسی که بخاد بیشعوری دربیاره و مسخره کنه هر اسمی رو مسخره می‌کنه 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
اسمشون رو اگه گفت لایک کنید بیم ببینم

سارینا اسم کاربریت

و سونیا

اسماشون خیلی هم قشنگه ... 

زیاد اهمیت نده ... چندتا فسقله بچه که هیچی نمیفهمن و فقط خواستن لج بچه هاتو در بیارن گفتن دیگه... 

همسرتون چقدر دهن بینه که حرف چندتا فسقل رو به دل گرفته...

خیلی عالیه اسماشون  کسی که بخاد بیشعوری دربیاره و مسخره کنه هر اسمی رو مسخره می‌کنه

چیکار کنم اصلا حالم خوب نیس تپش قلب گرفتم