2777
2789
عنوان

از خواندن کتاب های غربی...

82 بازدید | 6 پست

حس خوبی نمیگیرم

از وقتی که عمیقاً با معارف دین و مذهب خودمون آشنا شدم و کتاب و سخنرانی گوش دادم 

میفهمم که کتابهای رشد و توسعه فردی غربی خیلی بی بن و مایه است!

چند صفحه میخونم میبینم چقدر تکراری و مضحک و غیر اصولیه..

غرب فقط تو علوم فنی پیشرفت داشته ، توی بحث علوم انسانی زیر صفره

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفم. منم در حد خودم کتاب مذهبی و دینی و سخنرانی های سطح بالا زیاد خوندم و گوش دادم. قبلا تفکر شما رو داشتم. 

اما تازه چندتا کتاب روانشناسی و توسعه فردی درست حسابی خوندم با چندتا رمان خوب. 

بنظرم آدم فقط نباید با نظرای موافق خودش آشنا بشه، یا فقط از یه ژانر بخونه و اطلاع داشته باشه. اگه ذهن باز و روشن میخواد

راستشو بخوای منم از کتاب های عربی و دینی افراطی امروزی الان خوشم نمیاد هرچی بیشتر میخونم بیشتر بدبین میشم یه نوع اغراق توشه نسبت به واقعیت😑قصد توهین ندارم 

مثلا من با کانت فیلسوف غربی که شما قبولش ندارید و قبول دارم کتاباش سراسر انسانیت درستی و قشنگ کتاباش رو بخون نظرت راجب غربی ک میگی تو بعد علوم انسانی ضعیف رو پشیمون میشی 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
راستشو بخوای منم از کتاب های عربی و دینی افراطی امروزی الان خوشم نمیاد هرچی بیشتر میخونم بیشتر بدبین ...

چه خوبه که ب فلسفه علاقه داری، من خیلی نمیتونم ارتباط بگیرم. 

اما حالا که تجربه خوبی از کتابای مذهبی نداری بهت پیشنهاد میدم از شهریار زرشناس و علی صفایی حائری ( عین صاد) هم بخونی. 

زرشناس مذهبی هم نیس خیلی اما کتاب‌های انتقادی جالبی داره. صفایی حائری هم که عشقه عشق

چه خوبه که ب فلسفه علاقه داری، من خیلی نمیتونم ارتباط بگیرم.  اما حالا که تجربه خوبی از کتابای ...

ممنون عزیزم 

حتما میخونم😍👌

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️