2777
2789

میدونم واسه ی اون مهم نیستا ولی واقعا دست خودم نیست نمیتونم دوستش داشته باشم یه تنفر وحشتناکی توی دلم ایجاد شده و این باعث شده واقعا بی کسو کار بشم

بعد از اینکه دیگه دوسش نداشتم آدم ترسناکی شدم قبلش واقعا مهربون بودم الان مردن کسی هم برام مهم نیست

فک کنم اسمش قصی القلب شدنه یا هرچیزی هست اصلا چیز قشنگی نیست

خب من فکر میکردم خدا دوستم داره و بعد از اینکه فهمیدم اینطور نیست واقعا وحشتناک بود برام

اداهم در نمیارم واقعا بهم اثبات شد که از من متنفره 

حسش مثل این بود که کسی که مدتها عاشقش بودی روی صورتت اسید بپاشه

یا مثل اینکه مامان بزرگت از بین همه ی نوه ها تورو بی دلیل پرت کنه بیرون

یا مثل اینکه با خوشحالی بری بغل بابات که چند هفته اس ندیدیش و یهو پرتت کنه اونور

مثل اینکه مامانت از غذای مورد علاقت درست کنه و به خواهر برادرات بده ولی نزاره تو بخوری

مثل اینکه اون خاله ی مهربون کوچیکت بی دلیل بلاکت کنه 

حس میکنم قلبم تیکه تیکه شده 

و از هر زاویه ای هم نگاه میکنم واقعا بحث حکمت و امتحان الهی و این چیزا نیست  بحث تنفره 

بی پناه شدن خیلی وحشتناکه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

متاسفانه منم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست تو دست شیطان به کجا چنین شتابان 

چه ربطی داشت به شیطان 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

متاسفانه منم

همیشه فکر میکردم ادما وقتی خودکشی میکنن که خدارو دیگه نداشته باشن

الان که خدارو ندارم فهمیدم واقعا حدسم درست بوده 

اون خیلی دوست داره

همین که ناراحتی از موضوع یعنی هنوز دوست داره

برگرد سمتش

مگه چی خاستی که بهت نداد؟

مطمئن باش برای خودت بهتر بود یا کاری کردی و مانع کار خیری شدی که قرار بود بهت برسه

در هر صورت از طرف خدا شری به ما نمیرسه 

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اینجکر نگو خدا هیچ وقت بنده هاشو تنها نمیزاره بازم برو سمت خدا و بهش نزدیک شو و به خاطر حرفت ازش معذرت بخوا مطمعنم زندگیت از این رو ره اون رو میشه راستی تو تلگرام و اینیستا فاطمه ثنایی رو حتما دنبال کن کاری میکنه عاشق زندگیت شی جلسه های خودشناسی هم برو

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

منم بعضی وقت ها از خدا میترسم 

و دست وپام یخ میکنههمین الان هم توی این گرما رفتم زیر پتو از ترس و دلهره فکر میکنم از من بدش میاد😭😭😭

میشه برای سلامتی داداشم دعا کنید شاید خدا به شماها نه نگه

اینا حرفهای تو نیست 

نه واقعا حرفای خودمه 

چیزاییه که به چشم دیدم و با پوستم درکشون کردم

خدا خیلی دوست داره که دلتنگ خدا شدی میگن قبل اینکه آدم خدا رو صدا بزنه خدا خودش اون بنده رو صدا زده

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
اون خیلی دوست داره همین که ناراحتی از موضوع یعنی هنوز دوست داره برگرد سمتش مگه چی خاستی که بهت ند ...

نه واقعا دوستم نداره 

امیدوارم هیچوقت بلاهایی که سرم اورده سر هیچکس نیاد 

هیچکسسسسسسسس