2777
2789
عنوان

وقتی بچه رومسپاری دست باباش😐

327 بازدید | 19 پست

بعدازظهرآب قطع شدهمسرم گفت بزاربرم ازنگهبانی بپرسم چی شده پسرمم گفت بزارمنم برم آقااز6رفتن 9برگشتن همسرم خوش وخرم اومده گاهی بچه روببرتوحیاط بابچه های همسایه هابازی کنه حالابعدازشام بچه میگه مامان میخواستم برم رودیوارافتادم دوبارهم  افتادم زمین ازایناشوهرم اصلاخبرنداره یعنی بچه اون وسط اتفاقی هم میفتادخبردارنمیشدآقارفته بودن باآقاهای همسایه حرف زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

عیب نداره باباشه دیگه مواظبش هس

خیلی کنترلگر نباش شوهرمنم مث تویه ولی من یه خورده بچه هاروآزاد میزارم دورادور مراقب هستم ولی خیلی سختگیرم نیستم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
بچه ها با باباشون جسارت یاد میگیرن،اگه پسره بزار با باباش بره.خانوما محتاط ترو ترسو هستن کلا

بله پسره خیلی وقتاجمعه هامیندازم سرباباش به قول شماباشه ولی شوهرم کلاخیلی بی خیاله میگم بچه میفتادبلایی سرش میومدچی 

😂😂😂 عیب نداره باباشه دیگه مواظبش هس خیلی کنترلگر نباش شوهرمنم مث تویه ولی من یه خورده بچه هاروآ ...

منم آزادش میزارم بخدا لعنتی حتی یه نگاهم ننداخته بچه رو نکنه دزدیدن اومده میگه آخيش بچم یکم بازی کرد😐😂 بریم پارکی جایی میشینم فقط نگاش میکنم بچه راحت بازی کنه 

یا امام حسین... رتیل؟؟؟؟  شما از کجا فهمیدین؟

آره خودش اومدگفت همسرمم بازبانیش بازاومدتعریف کرداومدخونه گفت مامان جوجوروکشتم میخواست بیادباباروبخوره 

الهی بگردم 😂😂 اون بچه مواظب باباش بوده... 

همسرم میره زیرماشین تعمیرکنه میگه یهوشنیدم یه چیزیومحکم باپامیزنه دادمیزنه بی تربیت کجامیری بابامومیخوای بخوری الان همون بچه ازسوسک می‌ترسه بعضی وقتاببینه جیغ میزنه