من امروز روز یازده انتقالم بود تا امروز هیچ علائمی ندارم،همیشه قبل پریودیم صورتم جوش زیر پوستی میزد الانم زده و بخاطر همین موضوع بعید میدونم باردار باشم
عزیزم مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید و بار چندم بود که انتقال جنین انجام دادید؟
شاید یکم دلیلش خنده دار باشه😁من ۳۷ سالمه و تا حالا هم بچه نمیخواستیم سال ۹۶ تصمیم گرفتیم که ۹۷ بچه دار بشیم و به خاطر سنم دوست داشتم جنین برای چند سال بعد داشته باشم که اگه دومی خواستم نگران سن و این چیزا نباشم. به خاطر همین خودم از اول به دکترم گفتم میخوام ivfکنم. اونم تعجب کرد و گفت برو یه ۶ ماه تلاش کن بعد بیا که بهش گفتم مسئله من الان نیست ، میترسم دو سه سال دیگه دوباره خواستم بچه دار بشم تخمکی نداشته باشم. اونم قبول کرد.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام دوستان خواهش ميکنم کمکم کنيد.امروز 9روزازانتقالم ميگذره.بي بي چک زدم اما منفي شد.ازچندم به بعد مشخص ميشه.من لک نداشتم اصلا.فقط کمر درد دارم.زير شکمم سفت شده.گاهي سمت راست شکمم وگاهي سمت چپ شکمم تيرميکشه.خوراکمم خيلي زياد شده دوبرابر،ميخورم همش گرسنم ميشه.ميشه يکم راهنماييم کنين.يعني حامله هستم يانه؟
منم مامان ميشم.هورااااااااا خدايا شکرت خداجون ممنونم خداي مهربونم ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم
با این چیزا معلوم نمیشه که عزیزم منم روز ۱۴انتقالم دو روز پیش بی بی چک زدم منفی بود منم کمر درد و د ...
اميدوارم واسه جفتمون مثبت بشه.خيلي هيجان دارم نميتونم صبر کنم اخه همه ميگن بايد لک لانه گزيني داشته باشيم.اما من اصلا ندارم
منم مامان ميشم.هورااااااااا خدايا شکرت خداجون ممنونم خداي مهربونم ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم
من واژنم هرازگاهي تيرميکشه.به نظرتون عفونت دارم.خيلي مواظب بودم
من خیلی در این باره اطلاعات ندارم عزیزم بهتره از مشاور یا پزشکتون بپرسین
ممنونم عزيزم