2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوست عزيز ، من هم امروز روز ٧ انتقال هستم ، اصلا دنبال علايم نباش ، براي هر كسي متفاوته و بعضي ها هم اصلا علايمي ندارن ، من كه اصلا هيچ علايمي ندارم ، ديگه توكل به خدا ان شا الله كه شما هم نتيجه بگيري .

عزیزان کارهایی گه قبل از انتقال انجام دادین رو لطفا توضیح بدین 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1342930/تجربیات-من-از-مسیر-iui-تا-ivf

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           
كاش اين روزها زودتر بگذره

سلام لیلی 

چند وقتیه برات درخواست دوستی فرستادم ولی جواب ندادی

منو میشناسی احتمالا،تو گروه تلگرامی بودم که دیماه سال پیش زده بودی،برای مامانای بهشتی بود

چندوقت پیش خیلی یادت کرده بودم و میخواستم ببینم درچه حالی

خیلی خوشحال شدم دیدم دوباره دست به کار شدی،ایشالله انتقالت مثبت میشه عزیزم

موفق باشی

برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
سلام لیلی  چند وقتیه برات درخواست دوستی فرستادم ولی جواب ندادی منو میشناسی احتمالا،تو گروه تل ...

• اي جونم چه با محبتي تو !ممنونم از اين همه لطف من يه ذره ناواردم تو ني ني سايت دعام كن مثل دفعه قبل نشم

من چند تا لینک با این تاپیک دیدم. خواستم تجربه امو بگم شاید واسه کسی کمک کننده باشه. من ۲ اردیبهشت انتقال داشتم و بجز یه مقدار کرامپ خفیف در حد قلقلک اونم فقط شب اول انتقال دیگه هیچ علامتی نداشتم. اینقدر که همه از علائمشون نوشته بودن و من هیچ علامتی نداشتم مطمئن بودم منفی هست. بخصوص بعد از یک هفته که دیگه حتی نمیشد توهم علامت داشتن هم بزنم😁. واسه من دوتا جنین ۵ روز گذاشتن و روز ۹ انتقال بی بی چکم منفی شد و دیگه مطمئن شدم که باردار نیستم و داشتم برنامه واسه رژیم لاغری و ورزش میچیدم. روز ۱۳ صبح که بیدار شدم یک بی بی چک دیگه زدم و کمرنگ مثبت شد و دو ساعت بعدش آزمایش خون دادم که ۱۹۰ شد . و الان هم ۲۳ روز از لقاح میگذره هنوز هیچ علامتی ندارم و هر روز فکر میکنم شاید باردار نیستم که علامتی ندارم. 😂😂 پس اصلا دنبال علامت نباشید و استرس نداشته باشید. در ضمن من تمام دو هفته زندگی عادی داشتم و سر کار میرفتم از پله ها بالا میرفتم و روز در میون حمام کردم و فقط بار سنگین بلند نمیکردم و کاملا عادی زندگی میکردم.

عزيزم انتقال خيلي راحته ولي كل پروسه اي وي اف حدود ٣ماه طول ميكشه و حدود ٦ميليون هزينه شد

برای من یک ماه طول کشید چون موقع نوبت گرفتن منشی میگه روز دوم پریود بیا و از روز ۵ شروع به قرص ضد بارداری کرد و ۱۴ روز ادامه داد. ۳ روز بعد قطع قرص پریود شدم و از روز دوم  یا سوم واسه حدود ۱۰ تا ۱۴ روز آمپول و بعد دو روز تخمک کشی و ۵ روز بعد هم انتقال. دقیقا ۱ ماه میشه.

من چند تا لینک با این تاپیک دیدم. خواستم تجربه امو بگم شاید واسه کسی کمک کننده باشه. من ۲ اردیبهشت ا ...

عزیزم مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید و بار چندم بود که انتقال جنین انجام دادید؟