2777
2789
عنوان

ماهی ۳ گرم طلا بخرم برای پس انداز خوبه یا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 75 پست
من مطمئنم مثل اسم کاربریت به اهداف بلند پروازانه ات می‌رسی حتماً ❤️🌻👌

انشالله که همینطور میشه ؛ فداتون بشم 😍🥹 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
استارتر من الان دانشجو معلمم به نظرت هر ماه نیم گرم طلا بخرم یا جمع کنم بعد چند ماه ده گرم بخرم؟

هر ماه بخری بهتره.

بعدشم مرتب چک کن، قیمت اومد پایین زود بخر. رفت بالا صبر کن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرگان

من اصفهانم یه طلا فروش آشنا هست ازش طلا شکسته میخرم خیلی با انصافه گفتم اگر اصفهانی بهت آدرس بدم

خیلی کم شایدم اصلا کارمزد نگیره واسه همین گفتم طلا شکسته بخری

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اصفهانم یه طلا فروش آشنا هست ازش طلا شکسته میخرم خیلی با انصافه گفتم اگر اصفهانی بهت آدرس بدم خی ...

گرگان فکر کنم ۲ درصد میگیرن.

شاید چونه بزنم ۱ درصد کنه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
الان توی کف هست بالا رفته بود سقوط کرد اگر نیاز ضر‌وری نداری نگه داراذر حداقل گرمی ۴/۵ میشه

راست میگی 🥹🥹بنظرت تا کی صبر کنم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
راست میگی 🥹🥹بنظرت تا کی صبر کنم 

برای فروش؟؟

اخر سال توی اوجه

هرسال اینطوری میکنن

نیمه دوم سال افزایش داریم

بعد از عید میکشن پایین و چند ماهیی خیلی قیمتش مناسب میشه

از الان تا تیر و‌مرداد خرید کنید

و اخر سال وقتی بالا رفت بفروشید

من چند ساله بازار را چک میکنم چون خیلی از سرمایمون را سکه کردیم

برای فروش؟؟ اخر سال توی اوجه هرسال اینطوری میکنن نیمه دوم سال افزایش داریم بعد از عید میکشن پایی ...

چقدر عالی مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
۳ گرم سالی میشه ۳۶ گرم با طلا الان حساب کنیم خونه تو جمهوری تهران ۳۰ سال ساخت ۶۰ متری میتونی بخ ...

عزیزم آیا با ۲ میلیارد میشه تو تهران یه خونه نقلی خرید؟؟به جز شوش و مولوی و..

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
عزیزم آیا با ۲ میلیارد میشه تو تهران یه خونه نقلی خرید؟؟به جز شوش و مولوی و..

عزیزم سمت سرسبیل میتونی احتمالا خونه قدیمی بدون اسانسور و پارکینگ و هیچی بگرد دیوار اگر نبود دیگه باید بری سمت همین شوش

عزیزم سمت سرسبیل میتونی احتمالا خونه قدیمی بدون اسانسور و پارکینگ و هیچی بگرد دیوار اگر نبود دی ...

آخه میگن شوش اسمش بد در رفته،رفتم سایت دیوار اصلا پیدا نمیشه، خیلی دلم میخواد بیام تهران برای کار منتها برای خونه نمیدونم چیکار کنم،پردیس خوبه ولی من ماشین ندارم رفت و آمد سخته

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
آخه میگن شوش اسمش بد در رفته،رفتم سایت دیوار اصلا پیدا نمیشه، خیلی دلم میخواد بیام تهران برای کار من ...

عزیزم شما از نواب بیای پایین اسم محله ها بد در دررفته نه فقط پایین شهر برا تهرانپارس پیروزی شهرک غرب… هر کدوم یه اسمی میذارن شوشم همه جاش بد نیست پردیس خیلی دوره شوش بهتره

عزیزم شما از نواب بیای پایین اسم محله ها بد در دررفته نه فقط پایین شهر برا تهرانپارس پیروزی شهرک غرب ...

به نظرت بهترین جای شوش کجاست؟؟

میدون رهبر تهرانپارس رو میشناسی؟؟؟شاید از اونجا گیرم بیاد از روی نقشه نمیتونم پیداش کنم