2777
2789
عنوان

ادمای سمی

111 بازدید | 10 پست

دوستان چرا هر چی ادم سمی و مشکل دارو جذب میکنم

نمیدونم چرا ولی سر هرکاری میرم ادمای سمی میچرخن دورو برم 

تعداد افراد سمی اطرافم از ادمای درست خیلی خیلی بیشتره 

کسی میدونه دلیل شو

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هرکی لر میخوری لابد

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
با هرکی لر میخوری لابد

بر

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
چون رو این موضوع تمرکز کردی باور ذهنیت این شده خودمم چند تا باور ذهنی اشتباه دارم با خودت تکرار کن ...

اخه واقعا اینجوری هر کاری میرم دنبال زیراب زنی حقه بازی حق خوری و..اند 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

چون با هرکسی شاید خیلی زود راحت میشی و پاشو تو زندگیت باز میکنی

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
با هرکی لر میخوری لابد

درسته ادم خاکی ام فک میکنم همه مثل خودمن خوب رفتار میکنم بعد میفهمم طرف چ مادر ج...بوده 

زود اعتماد میکنم بدبختی یکی شونم خوب در نمیاد

هرچه در جستن آنی ،آنی 
درسته ادم خاکی ام فک میکنم همه مثل خودمن خوب رفتار میکنم بعد میفهمم طرف چ مادر ج...بوده  زود ا ...

جدیدا ادما از ۱۰۰ تا یکیش خوبه😑مادرش چرا فش میدی زشته