dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 6085 عنوان ادمای سمی 111 بازدید | 10 پست دوستان چرا هر چی ادم سمی و مشکل دارو جذب میکنمنمیدونم چرا ولی سر هرکاری میرم ادمای سمی میچرخن دورو برم تعداد افراد سمی اطرافم از ادمای درست خیلی خیلی بیشتره کسی میدونه دلیل شو هرچه در جستن آنی ،آنی 1403/03/07 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_مو_فرفری عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 5747 چون رو این موضوع تمرکز کردی باور ذهنیت این شدهخودمم چند تا باور ذهنی اشتباه دارمبا خودت تکرار کن هر جا برم با ادمای خوب اشنا میشمتلقین کن حستو خوب نگه دار
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 با هرکی لر میخوری لابد ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 با هرکی لر میخوری لابد بر ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 6085 چون رو این موضوع تمرکز کردی باور ذهنیت این شده خودمم چند تا باور ذهنی اشتباه دارم با خودت تکرار کن ... اخه واقعا اینجوری هر کاری میرم دنبال زیراب زنی حقه بازی حق خوری و..اند هرچه در جستن آنی ،آنی
_moodigol_ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2736 چون با هرکسی شاید خیلی زود راحت میشی و پاشو تو زندگیت باز میکنی -آنکهیکبار از مرامش زخم خوردی را نبخش! پوست اندازیچهتغییریدهد در ذاتِمار؟! «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 6085 با هرکی لر میخوری لابد درسته ادم خاکی ام فک میکنم همه مثل خودمن خوب رفتار میکنم بعد میفهمم طرف چ مادر ج...بوده زود اعتماد میکنم بدبختی یکی شونم خوب در نمیاد هرچه در جستن آنی ،آنی
دخترک_مو_فرفری عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 5747 اخه واقعا اینجوری هر کاری میرم دنبال زیراب زنی حقه بازی حق خوری و..اند جامعه بد شده متاسفانهولی باور ذهنی خیلی تاثیر داره عزیزممن تجربه کردم
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 درسته ادم خاکی ام فک میکنم همه مثل خودمن خوب رفتار میکنم بعد میفهمم طرف چ مادر ج...بوده زود ا ... جدیدا ادما از ۱۰۰ تا یکیش خوبه😑مادرش چرا فش میدی زشته ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم