2777
2789
عنوان

خدا ازتون نگذره

349 بازدید | 20 پست

من فقط داشتم درد دلم میکردم و دنبال راهکار بودم 

جنبه ندارین و مشکلات مردم براتون داستان و غصه است غلط میکنید می‌آید تو تاپیک 

خد انشالله به روز من بشونه شمارو اون روز یادتون بیاد سر چی بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده مشکلت چی بود مگه؟ چرا نفرین میکنی؟. تاپیکت ترکید؟

مهم نیست بگم اینم می‌ترکونن یه مشت عقده ای هرچی میگیم میگن دروغه توهمه من مرض دارم بیام فحش بخورم ؟ خدا انشاله یه روزی جای من بزاره شون

تنها راه برات رفتن از اون دانشگاه و دوری از اون پسرع 

سعی کن بیشتر کنار شوهرت بشی تا بهش حس پیدا کنی 

خریت من رو نکن ،اون پسره حتی اگر حست بدونه قبولت نمیکنه یا اگر الانم بکنه ،چند وقت دیگه مث آشغال میندازت دور و ب چشم یه هرزه نگات میکنه 

راه درست انتخاب کن قطعا خدا کمکت میکنه

تنها راه برات رفتن از اون دانشگاه و دوری از اون پسرع  سعی کن بیشتر کنار شوهرت بشی تا بهش حس پی ...

دوس دارم همین کارایی ک گفتی بکنم ولی شوهرم همراهی نمیکنه 

نه میاد اینحا خونه بگیره کنار هم باشیم نه میزاره ار دانشگاه برم 

دلیل توجیه پذیر دیگ ای هم برا انصراف ندارم چون بشدت برا قبولی تو این رشته رحمت کشیدم چجوری بگم میخام انصراف بدم 

چقدربدم میاد ازنفرین اههه مگه برادرد ودل گزارش میزنن

منم از آدماییکه ذره ای درک و فهم ندارن و حال هم نوع خوشون رو درک نمیکنن بدم میاد از آدمایی ک خودشون رو مریم مقدس میدونن و خدا باید بدونه از ته دلشون ک چه لجن زاریه

دوس دارم همین کارایی ک گفتی بکنم ولی شوهرم همراهی نمیکنه  نه میاد اینحا خونه بگیره کنار هم باش ...

میتونی یه مدت خودت ب بیماری بزنی و بگی مثلا دیسکم کرفته‌یا بگی میگرن گرفتم نمیتونم ادامه تحصیل بدم و یه ترم مرخصی رد کن ،بعد انشالله ترم بعد اون‌آقا رفته یا میتونی انتقالی بگیری 

عزیزم چی شده چرا ناراحتی نی نی سابت همینجوریه اکثرا احساساتی حرف میزنن من تو این مدت یه روانشناس یه آدم آگاه ندیدم کاملا منطقی حرف بزنه البته چند نفری بودن که کاملا منطقی بودن و عاقلانه صحبت میکردن صحبت سقط و صحبت بچه و تک فرزندی باشه که هیچی دیگه میترکونن

خدا رو شکر ‌که من بینشون نبودم😐🚶‍♂️🖤

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂