2777
2789
عنوان

ماشین مون رو دزد برده

130 بازدید | 15 پست

خانوما ب پلیس  اطلاع دادیم فیلم هم هس از دوربینا. اما پیدانشده هنوز لطفا دعایی چیزی بلدین بگین ک بخونیم🥺🥺

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم رفته بخدا

یه بار دیدم گفتن مثلا اسم وسیله ای که گم شده رو بنویسید بذارید رو یه آیه قرآن بعد پیدا میشه

اسم سوره  و آیه رو یادم نیس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چی بوده 

پراید 🥺

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یادم رفته بخدا یه بار دیدم گفتن مثلا اسم وسیله ای که گم شده رو بنویسید بذارید رو یه آیه قرآن بعد پی ...

🥺🥺🥺

وای عزیزم ایشالا که پیدا بشه چقدر ناراحت کنندست 🤦🏻‍♀️🥺

خییلی خدا سر دشمنمم نیاره🥺

خیر نبینن که همیشه هم سراغ قشر ضعیف میرن همیشه

الهی 🥺🥺

الهی انشالله زودتر پیدا بشه هفت تا نادعلی برای حاجتت بخون ❤️✨

حتما مرسی🥺

🥺🥺🥺

شاید سرچ کنی تو نت پیداش کنی 

برات صلوات فرستادم انشالله که ماشینتونم پیدا شه🙏❤️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شاید سرچ کنی تو نت پیداش کنی  برات صلوات فرستادم انشالله که ماشینتونم پیدا شه🙏❤️

ممنون ازدعای خیرتون🥺

آخ الهی دورت بگردم واقعا متاسفم که این اتفاق افتاده براتون هفته پیش دفتر کار ما رو خالی کردن هشتصد میلیون جنس رو بردن داغون مون کردن قشنگ میفهمم چه احساس بدی داری امیدوارم به زودی پیدا بشه 

من این چله رو دارم انجام میدم یه نشونه هایی از پیدا شدن دزد هی داریم پیدا میکنیم ولی هنوز پیدا نشده ان شالله پیدا میشه شما هم انجام بدین 

روزانه 500 تا صلوات به نیت سلامتی امام زمان و ظهور حضرت 

و به نیت چهارده معصوم و به نیت شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو و شهید نوید صفوی  

روزی یک زیارت عاشورا هم به همین نیت ها 

روزی یک واقعه یا یک یاسین هم به همین نیت ها 

روزی سه تا هفت بار هم خوندن آیه یازده سوره فتح 

نوشتن ذکر یاواحد یا قیوم و گذاشتنش لای قران 

صدقه دادن 

قربونی دادن به فقرا هم خیلی تاکید میکنن ما هنوز انجام ندادیم ولی نیت کردیم برای انجامش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85