2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهرم پیام بدم

457 بازدید | 18 پست

دلم یهو خواست ب شوهرم پیام بدم دوستت دارم ولی نمیدونم چ متنی بزارم میشه کمکم کنین یه چیز باحال بگین براش بفرستم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

همین دیگه

خیلی ساده بگو

بین روزمرگی هام دلم یهو هواتو کرد دوست دارم مرد من🤪🤪🤪

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه خیلی ساده بگو بین روزمرگی هام دلم یهو هواتو کرد دوست دارم مرد من🤪🤪🤪

اره اینم قشنگه 😂😉

به دریا بنگرم دریا تو بینم این ی شعره بزن اینترنت بیاد قشنگه خواستی براش بفرست

اره عزیزم اتفاقا به لهجه خودمون هم خونده میشه😍

زیباست ممنون

اره اینم قشنگه 😂😉

عشقتون مستدام و پایدار💖💖

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
فدات گلم ممنون برام دعا کنین مشکلاتم زیاده

چشم حتما

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم مشکلاتت بزودیه زود حل بشه🤲🤲🤲🤲

چشم حتما انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم مشکلاتت بزودیه زود حل بشه🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیزم