2777
2789

فقط کوسن ها ساده و تک رنگ باشه بهتره.بعضیاش انگار وسطش نوار داره شکل پاپیون شده.اونا ساده باشه شیکتره.البته به نظر من.

در کل قشنگه مبارکتون باشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم

هم‌ مدلش هم رنگش قشنگه...قرمزش اون یکی‌رنگ و شکونده و به سالنت روح میده

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
آره خودمم این فکرو کردم و گفتم اون دو تا زرشکیه بمونن

خیلی قشنگه دنگ کوسن هاشم قشنگه فقط یه چیزی کوسن های قزمز که روش مثل پاپیون چارچه کرم اومده قشنگه رنگش و ترکیبش اما مثل پاپیون  نباشه قشنگ‌تره میتونی پارجه کرم و یه مدل دیگه روش بدی

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

مبارک باشه.

من هم ترکیب رنگشون رو دوست داشتم.

به نطرم پرده ها رو نباتی ساده ساده بگیر. حریر یا تور بدون طرح.

از اکسسوریهای رنگی دیگه برای تزئین خونه استفاده کن.

رنگ سبز ، می تونه مکمل خوبی برای این ترکیبی که انتخاب کردی، باشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

شیکه مبارک باشه

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙