2777
2789
عنوان

کسایی که از بارداری می‌دونن و ماما ها سوال🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من  ب خواست خودمو همسرم بعداز ۸ سال بچه اوردم همون ماه اول ک اقدام کردیم واسه بارداری باردار شدم بچمم خداروشکر سالم اینا جرفای قدیمیاس البته که من ۲۸ سالگی بچه اوردم اگر بالای ۳۰ هست سنتون حتما چکاب بشید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

من یه سال و نیمه ازدواج کردم دلم پررررر میزنم واسه بچه ولی باید دندونامو آخر ماه درست کنم یه جلسه مونده بعد اقدام کنم فقط میگم خدا کنه ماه اول بارداری شم،😥🥺

جلوگیری طبیعی دارم فکر نکنم مشکل داشته باشه اونی که رحم رو خشک می‌کنه قرص هست

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

من دوماه بعد عروسی 😂 یه حاملگی راحت بدون استرس و بی‌خطر داشتم ینی لذت برم حالا بعد ۷ سال جلو گیری برا بچه دوم اقدام کردم یبار که رحمم پلیپ داشت عمل کردم یبار که سقط کردم الانم تو ماه۶ هستم از اول استرس و لکه بینی و استراحت مطلق فقط دعا میکنم این ۴ماه باقی مانده به سلامتی بگذره

آقا توروخدا ازته دلتون دعاکنید من حامله بشممممم دیگه داییمم به زبون اومده میگه چرا نمیاری شوهرت سنش بالاست پس کی بزرگ شدن بچه رو ببینه توووورو خدا دعاکنید بارداربشم 

شوهرم ۳۶رو رد کرده خودم ۲۸هستم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏