2777
2789

میام اینجا یه سری کاربرِ با احساس که تاپیک هایی در مورد بارداری و ویار میزنن ، میخونم .

همش فکر میکنم که چقد خوب خودشون و حالشون رو توصیف میکنن ، چقد همسراشون ازشون مراقبت میکنن و قشنگ حلاوت و گرمای عشق رو از توی تاپیک هاشون حس میکنم :)

کلا دلم قنج میره برای یه زندگی مشترک خوب (البته فعلا به خاطر شرایطم نمیخوام بهش فکر کنم) 

از این روابطی که سالم و درعین عاشقانه بودنش بیشتر عاقلانس ...

کلا از این مدل زوج هایی که به مشکل خاصی بر نمیخورن باهم و خیلی پخته به نظر میرسن خوشم میاد (هر چند که زندگی مصائب خودشو داره ...)

خلاصه خواستم بگم منو هوایی کردین با این حال و هواتون ...😁🧚🏻‍♀️

ای جان

انشالله به خوشی همه رو تجربه میکنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمایی ک راجب نینی هاشون تاپیک میزنن یا  راجب نینی تو شکمشون خیلی کیوتن...خیلی بامزن ادم لبخند میاد رو لبش وقتی خانمی میاد میگه نینی دارم یا واسه جنسیت بچش سوال میپرسع

방탄소년단

چیزی که میخونی کاملا اشتباهه و بدترین کار بچه دار شدنه کسی که دوست داشته باشه حاضر نمیشه و هیچ جوره تورو باردار نمیکنه و همه اینا که فکر میکنی از دوره و از نزدیک برعکسه اگز جبهه نمیگیری میتونن با دلیل هر حرفی زدم رو ثابت کنم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
مادر شدن خیلی سخته وحشتناکه هرکسی نمیتونه مادر باشه کاش اگه  لایق باشیم مادر بشیم

اره درک میکنم 

من خودم تجربه مادری ندارم ولی خب داداشامو از بچگی خودم بزرگ کردم ، یعنی مادرم این اجازه رو داد که تجربه کنم و کلا قلق بچه داری دستمه 😁👼🏻

بیزار باش از هرچی عشق و عاشقیه  . 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم