2777
2789
عنوان

همسایمون با وجود بچه کوچیک خود.ک.ش.ی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 38 پست

شاید خیانت 

شاید افسردگی 

خدا میدونه امیدوارم زنده بمونه🙏🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنون آنی 🤦 زندگی هر چقدر هم سخت باشه وقتی یک موجودی به اسم بچه آوردی باید مثل همون تعهد ازدواج به ح ...

منم موافقم با اینکه خیلی زندگی مشکل دارم سال گذشته میخواستم خودکشی کنم به خواهرم فکر کردم چقد دوسم داره و امیدش به من پشیمون شدم 

حالا بچه جای خودش داره بی مادر گناه داره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
جنون آنی 🤦 زندگی هر چقدر هم سخت باشه وقتی یک موجودی به اسم بچه آوردی باید مثل همون تعهد ازدواج به ح ...

اتفاقا ادمایی مثل شما ک همچین حرفایی میزنن بیشتر به افسردگی دامن میزنند اون خانوم خودش اگاه بوده به همه اینا و این تصمیمو گرفته 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یکی از اقوام دورمون یه دختره همه چی تموم به خاطر دوبار طلاق خودکشی کرد به طور معجزه آسایی زنده موند.ان شالله خدا به بچش رحم کنه این خانوم هم عمرش به دنیا باشه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
یکی از اقوام دورمون یه دختره همه چی تموم به خاطر دوبار طلاق خودکشی کرد به طور معجزه آسایی زنده موند. ...

خیلی بده خدایی

انشاالله زنده بمونه و هر مشکلی داشته حل بشه

اتفاقا ادمایی مثل شما ک همچین حرفایی میزنن بیشتر به افسردگی دامن میزنند اون خانوم خودش اگاه بوده به ...

من این وسط چیکاره ام 😂 نظر شخصیمو گفتم اگر شما فکر میکنید تو سلامت روحی روانی بوده و با آگاهی تمام دست به این کار زده حتما درست میگید 😊🖐️ موفق باشید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦